Hărți Google 4.33 pentru iPhone și iPad – actualizare este disponibilă pe App Store

0
228

Aplicația Hărți Google pentru iPhone și iPad a fost actualizată joi dimineață la versiunea 4.33, introducând trei caracteristici noi și importante pentru utilizatorii care o folosesc pentru a obține itinerarii și recomandări.

Pentru început, noua versiune a popularei aplicații de cartografiere le aduce utilizatorilor un nou widget – Local Guides. Activabil în ecranul Azi al iOS, acest widget nou le oferă utilizatorilor acces facil la punctele Local Guide, precum și posibilitatea de a adăuga recenzii și fotografii la un loc vizitat deja.

Utilizatorii care folosesc Hărți Google și atunci când navighează folosind transportul public se vor bucura să afle că versiunea 4.33 a aplicației le oferă mementouri atunci când trebuie să schimbe mijlocul de transport în comun. Drept urmare, acum nu mai trebuie să fii atât de stresat că ratezi stația în care trebuia să schimbi autobuzul, de exemplu.

Cea de-a treia noutate din Hărți Google 4.33 este previzualizarea 3D Touch pentru articolele listate în urma unei căutări. Astfel, căutând restaurante, utilizatorii de iPhone 6s (și modele mai recente) vor putea să apese pe intrarea restaurante pentru a vedea câteva dintre localurile găsite în apropriere. De aici, ei vor avea două posibilități: fie să ridice degetul pentru a continua căutarea, fie să apese și mai puternic pentru a accesa rezultatul respectiv.

În fine, Hărți Google 4.33 vine cu clasicele corecturi de erori și îmbunătățiri în privința performanțelor de ansamblu, motiv pentru care actualizarea le este recomandată tuturor utilizatorilor.

Actualizarea  la versiunea 4.33 a Hărți Google pentru iPhone și iPad se va putea realiza din App Store > Actualizări de pe toate dispozitivele care au instalat măcar iOS 9.0.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.