Snapchat 10.12.0 pentru iPhone – actualizare este disponibilă pe App Store

0
589

Populara aplicație Snapchat pentru iPhone și iPod touch a fost actualizată joi dimineață la o versiune ce le aduce utilizatorilor o serie de caracteristici noi și importante.

Potrivit companiei dezvoltatoare, versiunea 10.12.0 a Snapchat pentru iOS le oferă utilizatorilor o nouă funcționalitate ce permite atașarea de linkuri în Snap-uri. Astfel, accesând de acum pagina de creare Snap, utilizatorii vor observa că ea conține o pictogramă agrafă care, odată atinsă, le permite să lipească orice link către un site web. Toate Snap-urile care conțin linkuri sunt marcate special în aplicație, privitorii putând accesa respectivele linkuri printr-o simplă glisare în sus pe ecran. Această caracteristică ar putea să le sune cunoscut utilizatorilor de Instagram pentru că, da, de acolo a fost împrumutată.

Trecând mai departe, cea mai recentă versiune de Snapchat introduce caracteristica Fundaluri, care poate face Snap-urile mai amuzante ca oricând. Pentru a încerca noile fundaluri, utilizatorii trebuie să atingă pictograma Foarfece din pagina de creare Snap, apoi să selecteze noua pictogramă Fundaluri.

În plus, Snapchat 10.12 mai introduce o caracteristică ce s-ar putea să îi bucure pe utilizatorii de iPhone – Filtre voce. Disponibile tot în interfața de creare Snap, aceste noi filtre nu fac nimic altceva decât să modifice felul în care sună vocea ta și a prietenilor în filmările pe care le distribui.

Pentru a face actualizarea la versiunea 10.12.0.0 a Snapchat va trebui să accesezi App Store>Actualizări de pe orice iPhone sau iPod touch cu iOS 9.0 sau o versiune ulterioară a sistemului de operare:

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.