Apple a anunțat data la care va prezenta rezultatele financiare pentru T2 2017

0
247

Compania Apple și-a actualizat joi dimineață pagina de relații cu investitorii pentru a anunța că va prezenta rezultatele financiare din trimestrul doi al anului fiscal 2017 (sau, în SUA, trimestrul trei al anului fiscal 2017) peste aproximativ trei săptămâni.

Prin urmare, marți, 1 august, vom afla cifra de afaceri, profitul net, totalul vânzărilor de iPhone, iPad și Mac, și alte informații interesante cu privire la performanțele înregistrate de gigantul californian în perioada aprilie-iunie 2017.

În ianuarie, odată cu prezentarea rezultatelor pe T1 2017, Apple anunța că se așteaptă ca în T2 2017 să înregistreze o cifră de afaceri cuprinsă între 43,5 și 45,5 miliarde de dolari și o marjă brută cuprinsă între 37,5 și 38,5%.

În perioada aprilie-iunie, Apple a lansat noi modele de iMac, MacBook Pro, MacBook și iPad Pro, iar impactul acestor produse asupra vânzărilor generale de Mac, respectiv iPad ar trebui să fie reflectat în rezultatele ce vor fi prezentate de compania americană pe 1 august. Tot atunci vom vedea, de asemenea, și cum s-au descurcat pe piață iPhone 7 și iPhone 7 Plus într-un trimestru în care mai mulți competitori ai Apple au lansat pe piețele globale concurenți importanți pentru aceste două smartphone-uri lansate în septembrie 2016.

Ca de obicei, rezultatele financiare vor fi anunțate de Apple printr-un comunicat de presă ce va fi emis undeva în jurul orei 23:30 (ora României), pe 1 august, urmând să fie prezentate mai amănunțit de către Tim Cook, director general Apple, și Luca Maesri, director economic Apple, într-o conferință ce va începe la ora 0:00 (ora României) pe 3 mai. Teleconferința va fi transmisă live și va putea fi ascultată de aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.