LG va fi furnizorul exclusiv al unei componente importante din iPhone 8

0
598
iPhone 8 cu două camere frontale și doi senzori - concept realizat de Benjamin Geskin

LG Innotek va furniza companiei Apple modulele de recunoaștere facială 3D pentru iPhone 8, titrează The Korea Economic Daily.

Actualmente furnizor exclusiv al modulului cameră cu două obiective (iSight Duo) din iPhone 7 Plus, LG Innotek va pune la bătaie nu mai puțin de 238 milioane de dolari pentru a ridica o fabrică, care să producă toate modulele pentru recunoaștere facială tridimensională necesare pentru iPhone 8. Potrivit The Korea Economic Daily, noile module vor face parte din ansamblul cameră frontală (FaceTime) al viitorului iPhone cu afișaj OLED.

Din păcate, din articolul jurnaliștilor asiatici nu se înțelege clar dacă iPhone 8 va avea o cameră frontală cu două obiective sau dacă va păstra sistemul cu un singur obiectiv (întâlnit și la modelele precedente de iPhone).

Primele informații cu privire la intenția companiei Apple de a implementa un senzor de recunoaștere facială în generația 2017 de iPhone au apărut la finele anului trecut. Până în prezent există mai multe confirmări cu privire la introducerea noii tehnologii în iPhone 8. Analistul Ming-Chi Kuo, spre exemplu, a afirmat lunile trecute că noul sistem pentru camera frontală din iPhone 8 va include două module infraroșii capabile să determine localizarea și adâncimea obiectelor din fața lor, permițându-i companiei Apple să includă funcționalități precum recunoașterea facială, scanarea irisului și o combinație de realitate augmentată / realitate virtuală / realitate mixtă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.