Apple va introduce aplicația iTunes în Windows Store, conform unui anunț făcut astăzi de Microsoft în cadrul evenimentului anual Build.

Disponibilă dintotdeauna pe platforma Windows, aplicația iTunes a fost (și încă este) distribuită, oficial, numai prin intermediul site-ului web al companiei Apple. Adăugarea în magazinul de aplicații al sistemului de operare Microsoft va face mult mai simplu pentru utilizatorii Windows să descopere iTunes și să o descarce pe computerele și dispozitivele lor.

De fapt, această mutare a Apple nu reprezintă o victorie numai pentru utilizatorii Windows, ci și pentru Microsoft, care se străduie de ani buni să aducă în magazinul său aplicații importante și, implicit, mai mulți clienți. Din păcate pentru ei, dezvoltatorii fug în general de Windows Store din cauza cerințelor stricte pe care nu le pot / nu doresc a le respecta.

Deocamdată nici Microsoft și nici Apple nu au anunțat data exactă la care utilizatorii vor putea intra pe Windows Store pentru a descărca iTunes, însă într-o postare a @Windows de pe Twitter se arată că aplicația va fi disponibilă până la finele anului curent. Până una alta, poți descărca iTunes pentru Windows de aici.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.