Little Kitten – My Favorite Cat este aplicația gratuită a săptămânii pentru iPhone și iPad

0
528

Pagina cu Recomandări de pe App Store România a fost actualizată, iar odată cu mulțimea de aplicații și jocuri noi sau actualizate pe care le promovează, Apple a anunțat și Aplicația Săptămânii. La fel ca și aplicația gratuită de săptămâna trecută, aplicația gratuită a acestei săptămâni – Little Kitten – My Favorite Cat – este una cuprinsă în categoria Jocuri.

Creat de cei de la Fox and Sheep, Little Kitten – My Favorite Cat este un joc care va îndeplini visul copiilor de a avea un adorabil animăluț de companie. După cum ne sugerează și titlul, în centrul acestui joc este o pisicuță cu care cei mici își vor putea petrece timpul jucându-se de-a v-ați ascunselea, zburând cu avionul, pictând și întrerpinde numeroase alte activități amuzante.

Bazat pe o idee destul de inedită, Little Kitten – My Favorite Cat conține nu mai puțin de 6 mini-jocuri gândite pentru copiii preșcolari și școlari (3-8 anișori). Filosofia acestor mini-jocuri nu este despre câștig, pierdere sau competiție, ci despre a-i distra și, totodată, învăța diferite lucruri pe cei mici (inclusiv cum să respecte animalele).

Fiind un joc pentru copii, Little Kitten – My Favorite Cat nu include texte, reclame sau achiziții din aplicație și, mai mult decât atât, le permite părinților să stabilească cât timp copii lor pot petrece în el – la expirarea acelui timp, pisicuța devine obosită și merge la culcare, făcând imposibilă continuarea jocului.

Little Kitten – My Favorite Cat este disponibil pe App Store în format universal pentru iPhone și iPad, însă poate fi instalat numai pe acele dispozitive cu iOS 9.3 (sau ulterior; exceptând iPad 2, iPad mini 1, iPod touch generația a 5-a și iPhone 4s). Dimensiunea jocului este de 868MB.

  • Little Kitten – My Favorite Cat pentru iPhone și iPad – Gratis (redus de la 2,29€)* – Descarcă acum

*Promoția este valabilă până vinerea viitoare (19 mai).

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.