Zip-Zap este aplicația gratuită a săptămânii pentru iPhone și iPad

0
257

Pagina cu Recomandări de pe App Store România a fost actualizată, iar odată cu mulțimea de aplicații și jocuri noi sau actualizate pe care le promovează, Apple a anunțat și Aplicația Săptămânii. Spre deosebire de aplicația gratuită de săptămâna trecută, aplicația gratuită a acestei săptămâni – Zip-Zap – este una cuprinsă în categoria Jocuri.

Creat de un dezvoltator independent (Philipp Stollenmayer), Zip-Zap este un joc care le aduce utilizatorilor de iPhone și iPad peste 100 de puzzle-uri interesante. Inspirate de mașinăriile lui Rube Goldberg, puzzle-urile conțin o serie de elemente mecanice pe care va trebui să le acționezi (atingând ecranul pentru a le mișca și ridicând degetul pentru a le lăsa). Sună simplu? Așa și este… în primele nivele!

Pe lângă ideea inedită care stă la baza sa și cele peste 100 de nivele disponibile, Zip-Zap se mai laudă cu faptul că nu conține niciun fel de reclamă și nici achiziții din aplicație, fiind, deci, numai bună și pentru cei mici.

Zip-Zap este disponibilă pe App Store în format universal pentru iPhone și iPad, având dimensiunea de 17,1 MB. Ea poate fi instalată, însă, numai pe acele dispozitive care folosesc iOS 6.0 sau o versiune ulterioară a sistemului de operare.

  • Zip-Zap pentru iPhone și iPad – Gratis (redus de la 2,29€)* – Descarcă acum

*Promoția este valabilă până vinerea viitoare (12 mai). 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.