Apple a lansat o versiune revizuită a iTunes 12.6.1 pentru macOS și Windows

0
191

Apple a lansat zilele trecute o versiune actualizată și revizuită a iTunes 12.6.1. Noua actualizare sosește la aproximativ o săptămână distanță de versiunea inițială a iTunes 12.6.1 și macOS 10.12.5.

Conform paginii Despre, versiunea revizuită de iTunes are numărul 12.6.1.27, fiind puțin mai recentă decât versiunea 12.6.1.25 ce a fost lansată inițial.

Din păcate, Apple nu oferă detalii cu privire la motivul pentru care a lansat această nouă actualizare, însă este foarte posibil ca ea să includă o corectură minoră de eroare și nimic mai mult.

În notițele lansării noii versiuni revizuite de iTunes, Apple specifică faptul că aceasta include, „îmbunătățiri minore ale aplicației și performanțelor.” Cu toate acestea, exact aceleași notițe au însoțit și prima actualizare de iTunes 12.6.1.

În ceea ce privește actualizarea la noua versiune de iTunes 12.6.1, utilizatorii care au descărcat deja iTunes 12.6.1 trebuie să știe că nu vor putea descărca noul build prin sistemul de actualizare al aplicației / macOS, dar vor putea să îl descarce prin intermediul site-ului Apple (macOS / Windowsdeși nu credem că ar avea sens). Utilizatorii care au iTunes 12.6 sau orice versiune anterioară a programului, în schimb, vor putea efectua actualizarea la cea mai recentă versiune de iTunes din App Store>Actualizări (macOS) sau din Ajutor>Caută actualizări (Windows).

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.