iPhone 8 este deja un dispozitiv învechit de care mulți dintre noi ne-am și plictisit, așa că cei de la The Bell s-au gândit că a venit vremea să vorbim despre iPhone 9

Nu, nu este o glumă! Chiar a apărut prima informație despre iPhone 9! Într-un articol care pornește de la un acord încheiat între Samsung și Apple pentru gama 2018 de iPhone, The Bell informează că iPhone 9 va fi disponibil în două versiuni, care vor avea ecrane OLED de 5,28 inchi și 6,46 inchi.

La ora actuală Apple comercializează iPhone-uri cu ecrane de 4 inchi (iPhone SE), 4,7 inchi (iPhone 6s și iPhone 7) și 5,5 inchi (iPhone 6s Plus și iPhone 7 Plus), ceea ce înseamnă că iPhone 9 va fi avea ecran mai mare decât iPhone 7, iar iPhone 9 Plus (?) va avea ecran mult mai mare decât iPhone 7 Plus. De fapt, modelul din urmă va avea ecran mult mai mare chiar și decât iPhone 8 (al cărui afișaj va măsura, conform zvonurilor existente, 5,8 inchi).

Știrea spune că iPhone 9 urmează să vină în două modele OLED – cu afișaje de 5,28 și 6,46 inchi. Livrarea Samsung de ecrane OLED urmează să fie mai mult decât dublă; 180 milioane de unități.

„Cele două companii au semnat recent un acord de confidențialitate pe condițiile generale, inclusiv dimensiunea ecranului.”

The Bell nu mai menționează, din păcate, nicio altă eventuală noutate pe care iPhone 9 o va aduce, însă a adăugat că Samsung va fi, și la anul, unicul furnizor de ecrane OLED, urmând a produce nu mai puțin de 180 de milioane de astfel de panouri pentru compania Apple. De asemenea, ei au menționat că detalii precum „aspectul și funcțiunile ecranului” ar putea fi ajustate pe parcurs de către Apple, un lucru cât se poate de logic având în vedere că ne aflăm la mai bine de un an de momentul în care Apple ar trebui să lanseze gama 2018 de iPhone.

Articol publicat de pe iPhone 11s.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.