Apple a publicat săptămâna aceasta o versiune actualizată a paginii web în care le prezintă utilizatorilor de smartphone-uri cu Android câteva dintre motivele pentru care ar trebui să facă upgrade la iPhone. Noua pagină este bazată mai mult pe întrebări și răspunsuri care evidențiază cele mai importante funcționalități ale iPhone și cât de simplu este să îți transferi datele pe un iPhone de pe vechiul smartphone.

Având, la fel ca și până acum, o secțiune dedicată Migrare la iOS – o aplicație pentru Android care le permite utilizatorilor să transfere contactele, mesajele, fotografiile, conturile de e-mail, calendarele și alte date pe iPhone -, pagina Migrare de la Android la iPhone reîmprospătată vine acum și cu câteva detalii despre camera și procesorul iPhone, caracteristici precum aplicația Mesaje și Apple Pay, politica de confidențialitate a Apple, Asistența Apple și acțiunile de ocrotire a mediului întreprinse de compania americană. Toate aceste elemente sunt considerate de Apple ca fiind demne de luat în calcul de către utilizatorii de Android ce doresc un alt smartphone.

Va fi simplu să trec la iPhone?

Da, va fi, nu este nevoie să îți salvezi lucrurile tale altundeva înainte de a migra de la Android. Descarcă doar aplicația Migrare la iOS din Magazin Google Play și ea va transfera conținutul tău în siguranță pentru tine. Asta înseamnă lucruri precum pozele, videoclipurile, calendarele, conturile e-mail, istoricul de mesaje și aplicațiile tale – inclusiv aplicații Google.

În rest, pe lângă animațiile și textele inteligente, pagina Migrare de la Android la iPhone mai trece în revistă toate modelele de iPhone comercializate la ora actuală – iPhone SE, iPhone 6s și iPhone 6s Plus, iPhone 7 și iPhone 7 Plus -, oferind totodată utilizatorilor linkuri către magazinul online al Apple de unde să le poată achiziționa numaidecât.

Odată cu actualizarea adusă paginii despre migrarea la Android, Apple a mai încărcat pe canalul său de YouTube o serie de clipuri video. Având durata de 16 secunde, fiecare clip video dintre cele cinci publicate acum le arată utilizatorilor cât de simplu este să treci de la Android la iPhone cu aplicația Migrare la iOS, prezintă puncte forte ale iPhone, cum ar fi viteza de lucru și securitatea, etc.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.