iOS 10.3.2 public beta 2 a fost lansat marți seară pentru toți utilizatorii iPhone, iPad și iPod touch înscriși în programul public de testare Apple Software Beta. Noua versiune beta publică a sistemului de operare sosește la doar o zi distanță de iOS 10.3.2 beta 2 și la două săptămâni distanță de prima versiune beta publică.

iOS 10.3.2 este o actualizare de tipul 10.x.x, ceea ce înseamnă că este axată pe corectarea de erori și îmbunătățirea performanțelor și a securității dispozitivelor compatibile. De altfel, în notițele lansării, Apple menționează că iOS 10.3.2 conține „corecturi de erori și îmbunătățiri”. Mai mult decât atât, dezvoltatorii și utilizatorii nu au descoperit funcționalități noi în versiunea beta precedentă, dar nici în versiunea beta curentă.

Aidoma versiunii adresate dezvoltatorilor, iOS 10.3.2 public beta 2 are numărul de build 14F5075a și poate fi instalat de către toți utilizatorii înscriși în programul Apple Software Beta prin intermediul sistemului de actualizare software al iOS (doar dacă ai mai instalat anterior o versiune publică de iOS pe dispozitivul pe care dorești să îl actualizezi acum). În cazul în care nu ai mai instalat anterior o versiune beta publică de iOS pe dispozitivul tău iPhone sau iPad, vei putea să te înrolezi acum de pe site-ul web al companiei Apple pentru a primi iOS 10.3.2. Desigur, fiind o versiune beta, instalarea ei nu este indicat a se face pe dispozitivele principale, ci doar pe cele de rezervă. Mai multe detalii cu privire la procesul de înrolare și instalare a unei versiuni beta publice de iOS sunt oferite în tutorialul către care face trimitere linkul de mai jos (informațiile sunt pentru iOS 10, însă sunt valabile și pentru iOS 10.3.2):

Data de lansare a versiunii publice de iOS 10.3.2 nu este cunoscută, evident, până la această oră, însă noua versiune majoră a sistemului de operare ar trebui să fie lansată până în vară.

iOS 10.3.2 succede iOS 10.3 și iOS 10.3.1. Prima actualizare venea cu o mulțime de actualizări de securitate, îmbunătățiri, corecturi și introducea funcționalități noi pentru Siri, caracteristica Găsire AirPods, schimbări pe App Store, un nou meniu Profil în Configurări și nu numai (mai multe detalii despre iOS 10.3 sunt disponibile aici). iOS 10.3.1, în schimb, nu venea decât cu corecturi de erori și o actualizare de securitate.

Împreună cu iOS 10.3.2 public beta 2, Apple a mai lansat în această seară și macOS 10.12.5 public beta 2.

Notă: Dacă ai descărcat și instalat iOS 10.3.2 public beta 2 pe iPhone, iPad sau iPod touch și ai descoperit noutăți, te rugăm să ne anunți și pe noi printr-un comentariu.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.