Noul iPhone 7 Plus roșu apare într-un prim unboxing

0
1770

Apple a introdus ieri iPhone 7 și iPhone 7 Plus Ediție Specială (PRODUCT)RED, două modele „noi” care vin cu un finisaj roșu vibrant combinat cu un logo Apple argintiu și cu un panou frontal alb.

Deși nu vor fi lansate decât vineri, noile iPhone-uri au fost trimise deja mai multor jurnaliști și YouTuberi. Unul dintre aceștia este Marques Brownlee, care a publicat dis de dimineață un videoclip în care face un prim unboxing noii ediții speciale de iPhone și ne prezintă primele sale impresii cu privire la aceasta.

Începând cu cutia, observăm în videoclip că aceasta este de culoare albă și are textele scrise cu roșu. De asemenea, pe capacul ei este dispozitivul iPhone în culoarea roșie. Deschizând cutia, observăm în primul rând plicul care conține manualele și în care a fost adăugat un cartonaș despre (PRODUCT)RED. Sub plic stă iPhone-ul Ediție Specială, iar sub acesta sunt aceleași accesorii pe care le găsim în orice cutie de iPhone 7.

Reacția lui Brownlee atunci când a văzut prima dată iPhone-ul a fost următoarea:

Uau, chestia asta este foarte roșie și arată foarte bine!

YouTuberul a adăugat că acest iPhone arată și se simte la fel de bine cum ne putem imagina, denumindu-l „cel mai fotogentic iPhone” pe care l-a văzut în ultima vreme.

Potrivit lui Brownlee, în persoană, finisajul noului iPhone 7 Plus roșu arată ca și cum ar fi fost satinat, culoarea fiind foarte saturată. Și pentru că nu este la fel de închisă la culoare precum iPhone-urile pe negru sau negru diamant, Ediția Specială de iPhone 7 nu este foarte afectată de amprente.

În concluzie, deși a apreciat culoarea, Brownlee a criticat combinația de alb cu roșu, spunând că ar fi preferat ca panoul frontal al Ediției Speciale de iPhone 7 să fie negru, arătând câteva prototipuri.

Noile iPhone 7 și iPhone 7 Plus (PRODUCT)RED sunt disponibile în versiuni de 128GB și 256GB la 869€/979€, respectiv 1.009€/1.119€. Ele vor putea fi comandate începând de vineri, 24 martie, din 40 de țări (nu și din România).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.