WhatsApp Messenger 2.17.10 pentru iPhone și iPad – actualizare este disponibilă pe App Store

0
338

Populara aplicație de mesaje și apelare voIP WhatsApp Messenger a fost actualizată de compania dezvoltatoare, iar noua versiune de pe App Store le aduce utilizatorilor de iPhone câteva caracteristici noi.

În primul rând, WhatsApp a înțeles de la utilizatori că a luat o decizie stupidă și enervantă atunci când a introdus opțiunea StareDe aceea, cu WhatsApp Messenger 2.17.10 a dat jumătate de pas înapoi, reintroducând posibilitatea de a adăuga mesaje de stare în pagina profilului tău. Pentru a face acest lucru, este necesar să accesezi Setări > Profil > Info și să alegi textul dorit (din păcate, pagina de Stare modificată a rămas în aplicație, deci, cel puțin deocamdată, nu vei putea să vezi dintr-un singur loc toate actualizările de stare ale prietenilor).

Alături de caracteristica mai sus menționa tă, WhatsApp Messenger 2.17.10 le aduce utilizatorilor de iPhone posibilitatea de a începe redarea clipurilor video chiar și înainte de a se finaliza descărcarea lor pe telefon (descărcarea va continua însă în timpul redării). De asemenea, noua versiune a aplicației mai aduce o opțiune de îmbunătățire a calității fotografiilor și clipurilor video atunci când luminozitatea este scăzută (aceasta este disonibilă sub pictograma Lună din interfața camerei WhatsApp), și le oferă utilizatorilor de iPhone 6s (și modelele mai recente, cu excepția iPhone SE) posibilitatea de a efectua un gest 3D Touch atunci când doresc să decupeze o fotografie astfel încât să încapă pe ecranul telefoanelor lor.

Actualizarea la versiunea 2.17.10 a WhatsApp Messenger va putea fi efectuată de pe toate dispozitivele iPhone cu iOS 7.0, sau o versiune ulterioară, instalată prin accesarea App Store>Actualizări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.