Apple Watch este disponibil în oferta Orange România. Iată prețurile și modelele listate

0
2122

Orange România a lansat astăzi Apple Watch în oferta proprie, devenind astfel primul operator de telefonie mobilă de pe piața locală care comercializează ceasul inteligent al companiei Apple.

Fără a face deocamdată prea mult tam-tam, Orange listează în magazinul său online câteva dintre modelele Sport de Apple Watch Series 1 și Series 2, atât în variantele de 38mm, cât și în cele de 42mm.

Uitându-ne puțin peste oferta celor de la Orange, vom observa că cel mai ieftin Apple Watch comercializat de către ei este un Series 1 de 38mm, al cărui preț este de 339€ (1.539 lei, la cursul BNR de azi). Pentru cei care preferă versiunea mai mare, în magazinul Orange există momentan doar un Apple Watch Series 1 de 42mm, pe gri stelar, la prețul de 369€ sau 1.675 lei. La magazinele Apple din Europa, aceste două modele de Apple Watch costă 319€, respectiv 349€, în timp ce la eMAG, spre exemplu, ele sunt disponibile la 1.474 lei, respectiv 1.699 lei.

Alături de Seria 1 de Apple Watch, care este cea mai ieftină, Orange mai listează în magazinul său și cele mai noi și mai performante modele – Apple Watch Series 2. Prețul de pornire al acestora este cu 100€ mai mare decât cel al modelelor din Seria 1, astfel că pentru un Apple Watch Series 2 de 38mm va trebui să scoateți din buzunar 436€ (1.979 lei), iar pentru modelul de 42mm va trebui să scoateți 465€ (2.111 lei). În momentul de față, Apple Watch Series 2 sunt disponibile la Orange în mai multe variante de culoare: roz auriu, gri stelar și argintiu (versiunea de 38mm), respectiv auriu și gri stelar (versiunea de 42mm), dar numai cu curele din cauciuc.

La magazinele Apple din Europa, Apple Watch Series 2 Sport de 38mm costă 419€, iar versiunea de 42mm costă 449€. La eMAG, însă, acestea costă 1.999 lei, respectiv 2.510 lei.

În cazul în care consideri că prețul este cam mare și nu te deranjează să cumperi ceasul în rate, ei bine trebuie să știi că Orange îți oferă posibilitatea de a cumpăra oricare dintre cele două modele de Apple Watch în rate. Pentru Apple Watch Series 1, rata lunară începe de la 15,54€/lună (aproximativ 70,5 lei/lună), iar pentru Apple Watch Series 2, rata lunară începe de la 20€/lună (aproximativ 91 lei/lună). Perioada contractuală este de 24 luni și nu se cere avans. Pentru a vedea dacă poți beneficia de sistemul de rate, trebuie să mergi în orice Orange Smart Shop.

Deocamdată, Orange România nu are în oferta sa decât modelele sport de Apple Watch (cele cu carcasă din aluminiu), ceea ce înseamnă că utilizatorii care își doresc un ceas Apple din oțel inoxidabil sau ceramică vor trebui să caute în altă parte. De asemenea, pentru că sunt considerate accesorii, Orange nu le face reduceri clienților atunci când prelungesc abonamente ori aleg să cumpere un Apple Watch împreună cu un iPhone nou.

Mai multe detalii despre oferta de Apple Watch de la Orange sunt disponibile aici.

Apple Watch Series 1 și Apple Watch Series 2 au fost lansate de către Apple în toamna anului trecut și ambele reprezintă versiuni actualizate ale primului model („Series 0”). Față de primul model, Series 1 are un procesor Apple S1P îmbunătățit pe partea grafică și de procesare. Series 2 este ceva mai bun, venind cu un procesor Apple S2 cu GPS (și aceleași îmbunătățiri CPU și GPU ca și S1P), un ecran mai luminos, o baterie puțin mai mare și rezistență îmbunătățită la contactul cu apa. Ambele modele de Apple Watch pot fi folosite numai împreună cu un iPhone 5 (sau orice model ulterior) cu iOS 10 sau mai recent instalat.

Mulțumesc, Marius!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.