Apple promovează AirPods în noi reclame

0
363

Apple a publicat miercuri dimineață patru noi reclame pe canalul său de YouTube din Marea Britanie, toate acestea promovând cel mai nou accesoriu al companiei americane – căștile wireless AirPods.

Având durata cuprinsă între 16 și 17 secunde, fiecare dintre cele patru videoclipuri ne prezintă AirPod-urile sub forma unor note muzicale aranjate după melodiile unor artiști britanici printre care se numără La Havas, Craig David, The 1975 și Marian Hill.

https://youtu.be/XbcCS8eonE0

Noile reclame la AirPods fac parte dintr-o campanie publicitară începută luna trecută.

https://youtu.be/G-Ds-Kz-71A

Cele patru spoturi publicitare pe care le puteți urmări în cadrul acestui articol vin la doar câteva zile după ce am aflat că Apple și-a schimbat strategia de marketing, concentrându-se mai mult pe reclame publicitare regionale și pe campanii desfășurate pe rețelele de socializare. Ele nu sunt însă primele reclame regionale, săptămâna trecută fiind publicat un spot publicitar creat în special pentru promovarea iPhone în Brazilia.

În ultimele săptămâni, gigantul american a publicat foarte multe reclame la fel de scurte precum cele de mai sus, promovând în special iPhone 7 și iPhone 7 Plus, dar și produse precum Apple Watch Series 2 și iPad Pro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.