Apple Watch Series 3 urmează să aibă un nou ecran tactil cu peliculă de sticlă, diferit de ecranul folosit în prezent de către Apple – de tip touch-on-lens. Informația vine de la surse din lanțul de furnizori citate de către DigiTimes, care mai adaugă că producția noilor ecrane va începe în a doua jumătate a anului curent.

Deși nu se știe deocamdată care ar fi beneficiile directe pentru consumatori aduse de ecranul cu peliculă de sticlă, aceasta ar putea să nu fie chiar singura noutate adusă de Apple pentru ecranul viitoarei generații de Apple Watch, zvonindu-se încă de anul trecut că gigantul american ar putea introduce cel mai devreme în 2017 un ecran micro-LED în gama sa de ceasuri inteligente.

Iar dacă informația cu privire la introducerea unui ecran tactil cu peliculă de sticlă în viitorul model de Apple Watch nu vi se pare foarte importantă, cu siguranță nu putem trece cu vederea faptul că DigiTimes ne oferă o confirmare din lanțul de furnizori al Apple pentru un zvon care indica lansarea în 2017 a Apple Watch Series 3. Apărut chiar în a treia zi a acestui an, acel zvon ne sugera că noua generație de Apple Watch va veni cu o autonomie a bateriei mai bună, cu performanțe sporite, cu un aspect hardware identic cu actualele modele și că va fi disponibilă în T3 2017.

Așadar, există șanse foarte mari ca Apple să lanseze în 2017 o nouă generație de Apple Watch, la numai un an distanță de modelele precedente.

4 COMENTARII

  1. Dacă și asta e pătrat, are un ecran mic de te chiorasti in el, și nu are funcție de handsfree ca samsung gear s3 (sa poți Răspunde și sa vb la el, sa aibă difuzor și microfon incorporat), o sa zic pass și la seria 3. Aștept s8 și cred ca fac pasul la samsung s8 și desigur la gear s3. Așa trebuie sa arate un ceas (cadran rotund și display destul de mare). Asta e părerea mea. Desigur, sunt subiectiv.

    • Apple Watch are de la primul model microfon și difuzor incorporat, și poți efectua apeluri telefonice și/sau FaceTime audio de pe el, atât timp cât este conectat la iPhone. În plus, ecranul modelului de 42mm mi se pare suficient de mare pentru majoritatea (depinde de încheietură).

      • M-a refer la apeluri telefonice, nu FaceTime audio. Nu suntem in America sa aibe toți iPhone, unii mai au și samsung, alții huawey. FaceTime audio pentru mine este nefolositor, iar ecranul acela pătrat arată a cu totul altceva decât a ceas. Asta e opinia mea, poate altora le e folositor.

        • Da, pot fi efectuate/recepționate și apeluri telefonice obișnuite și apeluri FaceTime audio (deci nu numai FaceTime…). De foarte multe ori răspund la telefon direct de pe Apple Watch și, da, ar fi fost aiurea să nu aibă această funcționalitate, pe care, repet, o are de la primul model.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.