Apple Watch Series 3 urmează să aibă un nou ecran tactil cu peliculă de sticlă, diferit de ecranul folosit în prezent de către Apple – de tip touch-on-lens. Informația vine de la surse din lanțul de furnizori citate de către DigiTimes, care mai adaugă că producția noilor ecrane va începe în a doua jumătate a anului curent.

Deși nu se știe deocamdată care ar fi beneficiile directe pentru consumatori aduse de ecranul cu peliculă de sticlă, aceasta ar putea să nu fie chiar singura noutate adusă de Apple pentru ecranul viitoarei generații de Apple Watch, zvonindu-se încă de anul trecut că gigantul american ar putea introduce cel mai devreme în 2017 un ecran micro-LED în gama sa de ceasuri inteligente.

Iar dacă informația cu privire la introducerea unui ecran tactil cu peliculă de sticlă în viitorul model de Apple Watch nu vi se pare foarte importantă, cu siguranță nu putem trece cu vederea faptul că DigiTimes ne oferă o confirmare din lanțul de furnizori al Apple pentru un zvon care indica lansarea în 2017 a Apple Watch Series 3. Apărut chiar în a treia zi a acestui an, acel zvon ne sugera că noua generație de Apple Watch va veni cu o autonomie a bateriei mai bună, cu performanțe sporite, cu un aspect hardware identic cu actualele modele și că va fi disponibilă în T3 2017.

Așadar, există șanse foarte mari ca Apple să lanseze în 2017 o nouă generație de Apple Watch, la numai un an distanță de modelele precedente.

- Reclamă -