Apple Watch Series 3 urmează să fie lansat anul acesta. Iată posibilele noutăți

0
585

A treia generație de Apple Watch urmează să fie introdusă în trimestrul trei al anului în curs și să vină cu îmbunătățiri pentru autonomia bateriei și performanțele de ansamblu, potrivit unei informații venite astăzi din Asia.

Chinezii de la Economic Daily News susțin că viitorul model de Apple Watch (denumit probabil „Apple Watch Series 3”) va fi produs de către taiwanezii de la Quanta. Același producător a fost și este responsabil și de producția primelor două generații de Apple Watch (începând cu „Series 0” și încheind cu „Series 2”).

Citând analiști care cunosc planurile Quanta, publicația chineză spune că îmbunătățirea autonomiei bateriei ceasului inteligent este principalul obiectiv al inginerilor și partenerilor Apple, care mai lucrează, de asemenea, și la alte mici îmbunătățiri pentru performanțele de ansamblu (adică la un nou system-on-a-chip Apple W3). Cu toate acestea, respectivii analiști nu indică introducerea vreunei caracteristici definitorii și susțin chiar că Apple Watch Series 3 va avea același aspect precum generațiile precedente.

Quanta a refuzat, desigur, să ofere un răspuns cu privire la informațiile prezentate de Economic Daily News, numindu-le „speculații ale pieței”.

Știrea apărută astăzi este prima care ne indică faptul că Apple lucrează la un nou model de Apple Watch pentru anul 2017, chiar dacă actualele au fost introduse abia în toamna anului trecut. Mai mult, chinezii sunt primii care infirmă zvonurile mai vechi potrivit cărora Apple Watch va veni cu schimbări de design abia cu a treia generație.

Până acum s-a vehiculat că Apple va introduce în Apple Watch conectivitate celulară, senzori mai avansați și chiar un nou tip de ecran, microLED. Deocamdată nu știm dacă vreuna dintre aceste caracteristici va sosi pe Apple Watch Series 3 așa cum nu putem proba nici veridicitatea informațiilor prezentate astăzi de publicația chineză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.