Apple promovează camera iPhone 7 Plus într-o reclamă mai deosebită

0
371

Pe canalul de YouTube al Apple din Brazilia a fost publicată marți seară o reclamă care celebrează carnavalele prin imagini de calitate înregistrate cu Mod Portret de pe iPhone 7 Plus. Noul spot publicitar face parte din campania Capturat pe iPhone reîncepută luna trecută și are drept scop prezentarea „diversității, varietății și a libertății de expresie a Carnavalului [n.r. festivalul care are loc în Brazilia, de obicei din februarie și până în martie]”.

În cadrul noii reclame sunt peste 500 de fotografii înregistrate cu Mod Portret de pe iPhone 7 Plus. Acestea au fost editate și montate în așa fel încât să se creeze o animație de tip stop-mișcare. Pe coloana sonoră a videoclipului se aude o melodie a artiștilor BaianaSystem și Yzalú ce este disponibilă exclusiv pe Apple Music (o puteți asculta de aici).

Noul videoclip brazilian face parte dintr-o serie mai lungă de reclame menite să promoveze camera iPhone și, mai nou, în special camera iPhone 7 Plus cu Mod Portret. Chiar de dimineață Apple a publicat două reclame similare pe canalul internațional de YouTube, ambele încercând să le prezinte tuturor beneficiile aduse de Mod Portret.

iPhone 7 Plus este primul model de iPhone care are doi senzori de imagine – o cameră cu unghi larg și una telefoto pentru zoom -, aceasta permițându-i companiei Apple să introducă în iOS 10.1 caracteristica Mod Portret. Aceasta folosește un efect de adâncime, procesorul de semnal imagine și învățarea automată pentru a face portretele să iasă în evidență într-o manieră similară cu cea întâlnită la DSLR. În procesul de înregistrare a unei fotografii în acest mod, iPhone creează o hartă de adâncime cu imagini surprinse de cele două camere ale iPhone, astfel încât subiecții să rămână focalizați, iar fundalul să rămână încețoșat.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.