Apple promovează camera iPhone 7 Plus într-o reclamă mai deosebită

0
350

Pe canalul de YouTube al Apple din Brazilia a fost publicată marți seară o reclamă care celebrează carnavalele prin imagini de calitate înregistrate cu Mod Portret de pe iPhone 7 Plus. Noul spot publicitar face parte din campania Capturat pe iPhone reîncepută luna trecută și are drept scop prezentarea „diversității, varietății și a libertății de expresie a Carnavalului [n.r. festivalul care are loc în Brazilia, de obicei din februarie și până în martie]”.

În cadrul noii reclame sunt peste 500 de fotografii înregistrate cu Mod Portret de pe iPhone 7 Plus. Acestea au fost editate și montate în așa fel încât să se creeze o animație de tip stop-mișcare. Pe coloana sonoră a videoclipului se aude o melodie a artiștilor BaianaSystem și Yzalú ce este disponibilă exclusiv pe Apple Music (o puteți asculta de aici).

Noul videoclip brazilian face parte dintr-o serie mai lungă de reclame menite să promoveze camera iPhone și, mai nou, în special camera iPhone 7 Plus cu Mod Portret. Chiar de dimineață Apple a publicat două reclame similare pe canalul internațional de YouTube, ambele încercând să le prezinte tuturor beneficiile aduse de Mod Portret.

iPhone 7 Plus este primul model de iPhone care are doi senzori de imagine – o cameră cu unghi larg și una telefoto pentru zoom -, aceasta permițându-i companiei Apple să introducă în iOS 10.1 caracteristica Mod Portret. Aceasta folosește un efect de adâncime, procesorul de semnal imagine și învățarea automată pentru a face portretele să iasă în evidență într-o manieră similară cu cea întâlnită la DSLR. În procesul de înregistrare a unei fotografii în acest mod, iPhone creează o hartă de adâncime cu imagini surprinse de cele două camere ale iPhone, astfel încât subiecții să rămână focalizați, iar fundalul să rămână încețoșat.

- Reclamă -