Apple promovează camera iPhone 7 în noua reclamă „O Noapte”

0
689

Ca urmare a celei mai noi campanii publicitare de promovare a iPhone „Capturat pe iPhone”, Apple a publicat miercuri dimineață un spot publicitar nou pe canalul său de YouTube. Intitulată „One Night / O Noapte”, reclama ne prezintă mai multe filmări și imagini surprinse într-o noapte cu camera iPhone 7 din diferite colțuri ale lumii.

Toate imaginile din spotul publicitar de mai sus au fost capturate de 16 fotografi în 15 orașe de pe șase continente, în noaptea zilei de 5 noiembrie a anului trecut. O parte dintre imaginile pe care le vedem în noua reclamă au fost publicate pe Internet de către Apple încă de săptămâna trecută și sunt în prezent afișate pe panouri publicitare din marile orașe ale lumii.

Conform Apple, campania „O Noapte” a fost gândită să arate cât de capabilă este camera de pe iPhone 7 și iPhone 7 Plus, chiar și pe condiții de lumină slabă. În prezent, Apple afișează fotografii „O Noapte” în 25 de țări din întreaga lume.

iPhone 7 și iPhone 7 Plus vin cu stabilizator optic de imagine, un senzor cu diafragma f/1,8 și șase lentile, toate acestea contribuind la creșterea calității imaginilor capturate în interior și/sau seara.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.