Apple lansează campania publicitară „O Noapte pe iPhone 7” în 25 de țări

0
807
Autor: Mathieu Beth Tan

Apple a introdus la începutul acesta de săptămână o nouă campanie publicitară desprinsă din „Capturat pe iPhone”. Intitulată „O Noapte pe iPhone 7”, noua campanie a gigantului american se va desfășura începând de acum în 25 de țări.

În seara zilei de 5 noiembrie 2016, Apple a însărcinat cinci fotografi să înregistreze fotografii cu iPhone 7 și iPhone 7 Plus pentru a demonstra lumii cât de capabile sunt camerele celor două dispozitive. Din Johannesburg, Africa de Sud, și până în Shanghai, China, fotografii și-au dat silința să surprindă cele mai bune imagini cu camerele iSight și iSight Duo ale celor mai recente modele de iPhone, rezultatele fiind de-a dreptul surprinzătoare.

Unii dintre fotografi s-au luptat cu climate extreme în căutarea capturii perfecte. Fotograful Reuben Wu din Chicago s-a aventurat în Java, Indonesia pentru a fotografia 130 de vulcani activi folosind un iPhone 7 atașat unei drone (…).

Fotografiile surprinse de fotografii angajați de Apple vor fi afișate pe panourile publicitare și în alte medii similare din câteva zeci de orașe de pe planetă (este puțin probabil ca ele să apară în România).

Șapte dintre fotografiile înregistrate în această campanie nouă a Apple pot fi descărcate de pe site-ul Apple, iar restul pot fi văzute într-o diaporamă disponibilă la adresa mai sus mențioanată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.