Revenirea la iOS 10.2 nu mai este posibilă pe iPhone și iPad

0
847

La o săptămână distanță de lansarea iOS 10.2.1, Apple a încetat marți dimineață să mai semneze iOS 10.2, versiunea sistemului de operare anterioară care a fost disponibilă până acum pentru toți utilizatorii.

Astfel, toți cei care au făcut upgrade la iOS 10.2.1 nu vor mai putea să facă downgrade dispozitivelor lor iPhone, iPad și iPod touch la iOS 10.2 sau orice altă versiune anterioară a sistemului de operare.

Apple obișnuiește să înceteze semnarea versiunilor mai vechi ale sistemelor de operare la scurt timp după ce lansează actualizări noi, încurajând astfel utilizatorii să fie la zi. iOS 10.2.1 este la ora actuală cea mai recentă și singura versiune publică de iOS care poate să fie instalată de către utilizatori, dezvoltatorii și cei înscriși în Apple Software Beta putând, totodată, să încerce iOS 10.3.

iOS 10.2.1 conținea, printre altele, mai multe actualizări de securitate, rezolvând deci unele breșe lăsate în iOS 10.2. Prin urmare, încetarea semnării celei de-a doua versiuni majore a sistemului de operare pentru iPhone și iPad era cu atât mai urgentă și necesară.

Alături de iOS 10.2, Apple a încetat să mai semneze și tvOS 10.1, astfel că tvOS 10.1.1 este acum cea mai actuală versiune a sistemului de operare pentru Apple TV.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.