iTunes 12.5.5 pentru Mac și Windows a fost lansat de Apple

0
472

La câteva ore distanță de macOS 10.12.3iOS 10.2.1tvOS 10.0.1 și watchOS 3.1.3, compania Apple a lansat marți dimineață și o actualizare pentru unul dintre programele care vin preinstalate în macOS – iTunes. iTunes 12.5.5 este acum disponibil atât pentru utilizatorii de Mac, cât și pentru utilizatorii de PC cu Windows, dar nu vine cu cine știe ce.

Din păcate, Apple nu oferă prea multe detalii cu privire la conținutul noii actualizări adusă iTunes, menționând în notițele lansării că aceasta include doar „îmbunătățiri minore ale aplicației și performanței acesteia”.

Totuși, actualizarea la iTunes 12.5.5 le este recomandată tuturor utilizatorilor și poate fi efectuată atât de posesorii de Mac-uri cu OS X 10.9.5 sau ulterior (din App Store>Actualizări), cât și de utilizatorii de Windows 7 sau ulterior (din Ajutor>Caută actualizări). Această versiune de iTunes poate fi, de asemenea, descărcată și de pe site-ul Apple (macOS / Windows).

iTunes 12.5.5 sosește la aproximativ o lună și jumătate distanță de iTunes 12.5.4, o actualizare ce venea să introducă, compatibilitate pentru noua aplicație TV de pe iPhone și iPad, precum și compatibilitate cu Touch Bar pe modelele de MacBook Pro cu patru porturi USB-C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.