Apple a lansat iTunes 12.5.4 pentru Mac si Windows

0
572

Împreună cu macOS Sierra 10.12.2, compania Apple a lansat marți seară încă o actualizare pentru unul dintre programele care vin preinstalate în macOS – iTunes. iTunes 12.5.4 este acum disponibil atât pentru utilizatorii de Mac, cât și pentru utilizatorii de PC cu Windows, și introduce câteva noutăți.

Potrivit companiei Apple, cea mai recentă versiune de iTunes furnizează compatibilitate pentru noua aplicație TV de pe iPad, iPhone, iPod touch și Apple TV (cu iOS 10.2, respectiv tvOS 10.1 instalat; indisponibilă în România). În plus, utilizatorii de MacBook Pro (generația lansată în octombrie 2016) vor observa că iTunes este compatibil cu noul Touch Bar. Afișajul le va permite să acceseze rapid diferite părți ale melodiilor, filmelor, emisiunilor TV, podcasturilor, șamd.

De asemenea, actualizarea iTunes 12.5.4 include îmbunătățiri minore pentru performanțe și diferite funcționalități.

Așadar, actualizarea la iTunes 12.5.4 le este recomandată tuturor utilizatorilor și poate fi efectuată atât de posesorii de Mac-uri cu OS X 10.9.5 sau ulterior (din App Store>Actualizări), cât și de utilizatorii de Windows 7 sau ulterior (din Ajutor>Caută actualizări). Această versiune de iTunes poate fi, de asemenea, descărcată și de pe site-ul Apple (macOS / Windows).

iTunes 12.5.4 sosește la o lună și jumătate distanță de iTunes 12.5.3, o actualizare ce venea să aducă mai multe îmbunătățiri ale stabilității și performanțelor de ansamblu, precum și să corecteze o problemă privind redarea albumelor și una privind afișarea versurilor în timpul ascultării postului de radio Beats 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.