Aplicația Swift Playgrounds pentru iPad a fost actualizată de Apple la versiunea 1.1.2

0
184

Aplicația oferită de către Apple utilizatorilor de iPad ca și o modalitate simplă de a programare în limbajul Swift (sau de a-și îmbogăți cunoștințele dobândite deja), Swift Playgrounds, a fost actualizată în această seară la versiunea 1.1.2. Aceasta sosește la aproximativ o lună distanță de versiunea 1.1 și aduce mai multe noutăți, după cum urmează:

  • Afișează automat un mesaj de eroare dacă, codul scris de utilizator conține o eroare.
  • Permite instalarea documentelor Playground din interiorul aplicațiilor iPad Safari și Mail (doar de pe dispozitivele cu iOS 10.2 sau ulterior).
  • Corectează o eroare care putea conduce la selectarea improprie a unui bloc de cod și chiar prevenea reordonarea mai multor linii de cod.
  • Corectează o eroare care cauza înscrierea butoanelor în locația greșită la efectuarea de multitasking cu o altă aplicație.
  • Introduce și alte corecturi de erori și îmbunătățiri în privința stabilității.

Aplicația Swift Playgrounds poate fi actualizată la versiunea 1.1.2 de către toți utilizatorii de iPad Air, iPad mini 2 (și ulterior) și iPad Pro care au instalat iOS 10 sau ulterior. Pentru a descărca și instala această actualizare va trebui să accesezi App Store>Actualizări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.