Snapchat pentru iPhone are acum integrată funcționalitatea Shazam

0
525

Populara aplicație de partajare foto/video și conversații, Snapchat, a fost actualizată astăzi de compania dezvoltatoare la versiunea 9.45.0 și vine cu o mulțime de noutăți pentru utilizatorii de iPhone.

Una dintre cele mai importante noutăți din versiunea 9.45 a aplicației Snapchat pentru iPhone este integrarea cu aplicația de identificare a melodiilor, Shazam. Astfel, începând de acum utilizatorii de iPhone vor avea la îndemână o modalitate mult mai ușoară și rapidă de identificare a melodiilor noi și de a le partaja cu prietenii sub formă de Snapuri.

Pentru a folosi Shazam în Snapchat, tot ce trebuie să faci este să accesezi camera și să apeși oriunde pe ecran în timp ce o melodie este redată în aproprierea ta. Odată ce melodia a fost identificată, vei putea obține mai multe detalii despre ea, grație unui card special Shazam, și o vei putea trimite prietenilor de pe Snapchat cărora crezi că le-ar plăcea să o audă. Toate melodiile identificate cu ajutorul Shazam vor apărea atât în setările Snapchat, cât și pe profilul tău de Shazam.

Alături de integrarea cu Shazam, Snapchat 9.45.0 le mai aduce utilizatorilor posibilitatea de a realiza conversații în grup. Potrivit Snapchat, această caracteristică este în special îndreptată către familii, ca membrii lor să poată conversa mai ușor în perioada sărbătorilor. Până la 16 persoane se vor putea alătura unei conversații în grup, iar aici regulile vor rămâne cele cunoscute deja din secțiunea Povești – toate Snapurile și mesajele vor dispărea la 24 de ore după publicare. Numele fiecărui participant la conversație va fi listat în partea de jos a ecranului pentru a-ți permite să deschizi rapid o conversație unu-la-unu cu oricare dintre aceștia.

În plus, versiunea 9.45.0 de Snapchat mai vine cu două instrumente creative. Primul dintre acestea este Foarfece și apare pe ecranul de previzualizare al fiecărui Snap, permițându-ți să decupezi o porțiune dintr-o imagine pentru a o transforma într-un abțibild pe care-l vei putea folosi ulterior în postările tașe. Celălalt este „Pensulă” și apare în secțiunea Amintiri. Potrivit Snapchat, acesta din urmă are capacitatea de a transforma orice Snap într-o adevărată operă de artă.

Pentru a realiza actualizarea la versiunea 9.45.0 a aplicației Snapchat va trebui să accesezi App Store>Actualizări de pe orice dispozitiv iPhone cu iOS 8.0 sau ulterior.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.