iCloud pentru Windows 6.1 a fost lansat de Apple

2
323

Odată cu macOS 10.12.2 și iTunes 12.5.4, compania Apple a mai lansat marți seară încă o actualizare de software. Îndreptată de această dată doar către posesorii de PC-uri cu Windows, actualizarea 6.1 adusă programului iCloud pentru Windows este acum disponibilă pentru utilizatori.

Deși are un număr de versiune care ne sugerează că este o actualizare destul de importantă, Apple nu menționează în notițele lansării iCloud pentru Windows 6.1 decât că sporește stabilitatea, securitatea și compatibilitatea aplicației cu sistemele Windows și cu unele dintre caracteristicile introduse în cele mai recente versiuni de iOS și macOS, respectiv 10.2 și 10.12.2.

Prin urmare, compania americană nu ne oferă informații clare cu privire la această actualizare sau măcar la zonele cărora le-a acordat interes special în timpul perioadei de dezvoltare, un lucru care nu o face însă mai puțin recomandată tuturor utilizatorilor (și doar pentru actualizările de securitate cu care vine).

Actualizarea la versiunea 6.1 de iCloud pentru Windows poate fi efectuată prin intermediul programului Apple Software Update și este gratuită pentru toată lumea. Pentru a realiza actualizarea este necesar să ai Windows 7 sau orice versiune ulterioară, Outlook 2007 (sau ulterior – pentru e-mail, contacte și calendare) și Internet Explorer 10 (sau ulterior), Firefox 30 (sau ulterior) ori Chrome 28 (sau ulterior) pentru favorite.

iCloud pentru Windows este aplicația oferită de către Apple utilizatorilor de iPhone, iPad și chiar Mac care folosesc (și) sistemul de operare Windows. Aceasta aduce pe PC-uri toate pozele, videoclipurile, e-mailurile, calendarele, favoritele din Safari și alte elemente de pe dispozitivele iOS și macOS care sunt sincronizate cu iCloud. iCloud pentru Windows poate fi descărcat de aici.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.