Apple Watch este promovat într-o nouă reclamă de Sărbători

0
714

Apple a publicat la sfârșitul acesta de săptămână încă un spot publicitar în care promovează caracteristicile de fitness ale Apple Watch. Având lungimea de 10 secunde, el a fost filmat, la fel ca și precedentele, în modul „first person”, are tematică de Sărbători și ne transmite că Apple Watch este „darul mișcării”.

Intitulată „Go Swim”, cea de-a șaptea reclamă din serie ne prezintă un proaspăt utilizator de Apple Watch Series 2 (modelul din oțel inoxidabil cu curea Sport) care îl desface din cutie, îl pune pe mână, iar apoi intră în piscină pentru a se distra împreună cu familia. La sfârșitul spotului, Apple vine cu următorul mesaj pentru viitorii clienți: „Muncește din greu și joacă-te și mai mult cu Apple Watch. În această lună decembrie, despachetează Darul Mișcării”.

Noul spot publicitar va fi cel mai probabil difuzate pe TV în mai multe țări, alături de celelalte șase reclame pe care Apple le-a publicat săptămânile trecute. În cazul în care nu le-ai văzut încă, accesează acest link și acest link pentru a le viziona acum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.