Pokemon GO este în sfârșit disponibil într-o versiune pentru Apple Watch

0
458

Anunțat în cadrul conferinței de prezentare a iPhone 7, iPhone 7 Plus și Apple Watch Series 1 și Series 2, jocul Pokemon GO în varianta pentru Apple Watch a sosit în sfârșit pe App Store.

Inclusă în actualizarea 1.21.2 a Pokemon GO pentru iPhone, versiunea pentru Apple Watch a jocului le va permite utilizatorilor din lumea întreagă să descopere direct de pe încheietura mâinii Pokemonii aflați în apropriere și să colecteze articolele disponibile la PokeStopuri.

Pokemon GO pentru Apple Watch va folosi măsurătorile efectuate de Activitate pentru a determina distanța parcursă de tine și ajuta la o mai rapidă „clocire” a ouălor de Pokemoni. De asemenea, jocul poate să afișeze notificări atunci când există un Pokemon în apropriere, când clocirea s-a finalizat și când au fost câștigate medalii. Mai mult decât atât, jocul include și o complicație pentru cadrane, care îți va oferi informații utile dintr-o privire.

La fel ca și multe alte jocuri pentru watchOS, nici Pokemon GO nu poate fi jucat complet de pe micul ecran al Apple Watch. Asta înseamnă că atunci când dai peste un Pokemon, va trebui să deschizi iPhone-ul pentru a-l captura. Totuși, această versiune a jocului ar trebui să îi facă pe utilizatori să se uite mai puțin la telefoanele lor și să se concentreze mai mult pe lumea din jurul lor, reducând astfel numărul situațiilor când viețile lor sunt puse în pericol de neatenție.

Pentru a instala Pokemon GO pe Apple Watch va trebui să ai instalat jocul pe iPhone și să descarci de pe telefon actualizarea 1.21.2 (posibilă doar de pe dispozitivele cu iOS 8.0 sau ulterior).

  • Pokemon GO pentru iPhone, iPad și Apple Watch – Gratis – Descarcă acum 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.