Pokemon GO va fi disponibil pe Apple Watch

0
479

O versiune de Pokemon Go va sosi în curând pe Apple Watch, alături de o caracteristică ce va urmări mai bine cât de departe trebuie să mergi pentru ca Pokemonul tău din joc să iasă din găoace.

În cadrul conferinței de prezentare a iPhone 7 și iPhone 7 Plus de pe 7 septembrie, John Hanke, director general al Niantic Labs – compania dezvoltatoare a Pokemon -, a afirmat că versiunea optimizată pentru Apple Watch a Pokemon Go va sosi pe App Store până la finele anului curent.

Potrivit lui Hanke, jocul care a creat atâta isterie în întreaga lume a înregistrat la nivel global un total de peste 500 de milioane de descărcări pe App Store și Magazin Google Play la un loc. Jocul folosește realitatea augumentată, tehnologia permițându-le utilizatorilor să „vadă” Pokémoni suprapuși peste obiectele din natură.

pokemon-go-pentru-ceas

În conferința Apple, oficialii Niantic au prezentat o îmbunătățire  pentru caracteristica Pokemon GO ce implică scoaterea din găoace a Pokemonilor virtuali prin parcurgerea unei anumite distanțe. Începând cu Pokemon GO pentru Apple Watch, utilizatorii de ceas vor primi o complicație nouă ce le va permite să urmărească dintr-o privire progresul „ouălor” lor, încurajându-i să meargă sau alerge mai mult pentru a le scoate. Mai mult decât atât, jocul pentru ceas va fi capabil să alerteze utilizatorii atunci când un Pokemon este în imediata apropriere.

Suntem foarte încântați să vă oferim această nouă experiență Pokemon GO și să vă motivăm puțin mai mult să ieșiți afară, să faceți puține exerciții și să vă distrați cu prietenii.

Până acum, Nintendo, compania Pokemon și Niantic nu s-au arătat foarte interesate de ceasurile inteligente, deoarece lucrează la accesoriul Pokemon Go+. Acesta va putea fi purtat pe mână și va atenționa utilizatorul când este în aproprierea unui Pokemon. Deocamdată este în lucru, dar Pokemon promite să înceapă comercializarea lui până la finele lunii în curs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.