Apple Watch Series 2 este disponibil la precomandă în România. Iată prețurile

2
1889

Luând-o puțin în fața companiei Apple, care abia adineauri a dat startul sesiunilor de precomenzi pentru iPhone 7, iPhone 7 Plus și Apple Watch Series 1 și Series 2, cei de la QuickMobile au anunțat că atât iPhone 7, cât și Apple Watch Series 2 sunt disponibile la precomandă în magazinul lor online.

La fel cum am văzut deja că au făcut și cu iPhone 7 și iPhone 7 Plus, cei de la QuickMobile listează noile Apple Watch Series 2 la prețuri comparabile cu cele de la Apple Store din Europa și promit să înceapă livrările pe data de 16 septembrie (deși ele nu vor ajunge la primii clienți mai devreme de 19 septembrie, ținând cont de faptul că pe 16 abia sosesc în magazinele Apple din 29 de țări). Așa că dacă nu ai răbdare până când vor ajunge oficial noile Apple Watch Series 2 în România, poți accesa această pagină pentru a vedea întreaga ofertă de Apple Watch de la QuickMobile.

Momentan, magazinul românesc listează o bună parte dintre colecțiile de Apple Watch Series 2 ce apar și pe Apple.com, dar mai ales pe cele scumpe, din oțel inoxidabil, ceramică sau cu curele Hermes. Modelele Sport cu carcasă din aluminiu și curea din cauciuc (cele mai accesibile) nu apar deocamdată în prea multe colecții, însă și cele care sunt, au un preț surprinzător de mic.

Cel mai ieftin Apple Watch Series 2 este cel Sport, de 38mm, cu carcasă din aluminiu și curea din cauciuc de culoare albă sau neagră. Prețul acestuia este de 1.499 lei, fiind mai ieftin decât la Apple Store Germania (419 € / 1850 lei) și în toate celelalte țări din zona Euro și cu doar 20 de lei mai scump decât în Statele Unite ale Americii (unde costă 369 $ / 1470 lei). La fel de ieftin comparativ cu Apple Store este listată și versiunea de 42mm, pe care QuickMobile o vinde cu 1.599 lei, în timp ce Apple o vinde cu 399$ în SUA (adică 1590 lei).

Prețuri mai apropriate de realitate au Apple Watch Sport cu curele din nilon, acestea costând la QuickMobile 1.999 lei, în varianta de 38mm, sau 2049 lei, în varianta de 42mm.

În rest, Apple Watch din oțel inoxidabil, la 38mm, are un preț de pornire de 2.999 lei, iar în cea de 42mm, are un preț de 3.199 lei.

Cei care își doresc un Apple Watch mai premium, vor putea apela la QuickMobile, unde colecțiile Hermes și Edition sunt, de asemenea, listate. Ceasurile din oțel inoxidabil cu curele Hermes au un preț de pornire de 5.999 lei, pentru varianta de 38mm sau 6.299 lei pentru cea de 42mm. Apple Watch Edition, modelul cu carcasă din ceramică, are un preț de 6.599 lei, în versiunea de 38mm, sau 6.799 lei, în versiunea de 42mm.

Separat de aceste Apple Watch Series 2, QuickMobile mai listează și toate modelele de Apple Watch Nike+. Prețul acestora este de 1.999 lei, în cazul versiunii de 38mm, și 2.049 lei, în cazul celei de 42mm.

Totuși, QuickMobile nu listează noile Apple Watch Series 1, ci doar modelele anterioare, însă și acestea sunt disponibile la reducere (prețurile lor sunt afișate aici).

Conform companiei Apple, Apple Watch Series 2 va ajunge oficial în România pe data de 23 septembrie. Asta înseamnă că de la acea dată ceasul va fi comercializat de către toți partenerii Apple autorizați din România.

Apple Watch Series 2 reprezintă o actualizare pentru prima generație, având un procesor mai rapid, rezistență la apă sporită, GPS, un ecran mai luminos și cam… atât. Dacă locuiești într-una dintre cele 29 de țări în care ceasul este disponibil la precomandă la Apple, îl poți precomanda direct din magazinul companiei americane.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.