Primele AirPods-uri au sosit deja la clienții Apple. Românii nu sunt chiar atât de norocoși

0
809
Sursa: Instagram

Lansate marțea trecută și disponibile la comandă până acum, AirPods au început încă de luni dimineață să sosească la clienții care le-au comandat, Apple respectându-și astfel termenii de livrare anunțați inițial în magazinul său online.

Clienții companiei americane din Australia, Noua Zeelandă, China, Japonia și nu numai au postat pe rețelele de socializare imagini cu căștile Apple pe care tocmai le-au primit prin curier, o parte dintre aceștia prezendându-și totodată și primele impresii.

Majoritatea celor care au cumpărat noile AirPods par a fi până acum mulțumiți sau chiar impresionați de ele. Cei mai mulți se declară impresionați de ușurința cu care se sincronizează cu iPhone și celelalte dispozitive Apple. În plus, sunt utilizatori care laudă portabilitatea căștilor, așezarea în urechi și chiar calitatea sunetului – se pare că sunetele produse de aceste noi căști wireless ar fi mai bune decât cele produse de EarPod-urile clasice. Iată ce a afirmat unul dintre proaspeții posesori ai Apple AirPods:

Santa has come early. #airpods

A post shared by Vaughan (@vornothecat) on

Impresionat de ușurința cu care se sincronizează și conectează AirPod-urile la iPhone-ul meu. Drăguț.

Sunetul este mult mai bun decât mă așteptam. Poate fi foarte puternic. Per total, după ce le-am testat aproximativ 15 minute, sunetul este puțin mai bun decât cel produs de EarPod-urile pe care le-am primit cu iPhone-ul meu 7 Plus, ceea ce mă face să fiu destul de încântat.

Și se potrivesc foarte bine cu urechea mea – chiar nu se simte că ar putea cădea. Foarte confortabil!

Notă: Un unboxing mai vechi, pentru cei care doresc să știe care este conținutul cutiei AirPods

Clienții Apple care nu au reușit să comande la timp noile căști, dar și le doresc până de Crăciun, trebuie să știe că ele vor fi lansate astăzi în magazinele companiei și ale revânzătorilor autorizați din peste 100 de țări. Ori asta înseamnă că deși online livrarea estimată în momentul de față este undeva pe la sfârșitul lunii ianuarie, în magazinele fizice vor fi disponibile AirPod-uri în stoc – în cantități limitate, ce-i drept. În Australia, spre exemplu, clienții Apple s-au așezat la cozi destul de mari pentru a prinde o pereche de căști wireless Apple AirPods, iar stocurile în majoritatea magazinelor au fost destul de restrânse.

Noile Apple AirPods ar trebui să fie disponibile începând de astăzi, la comandă, în peste 100 de țări, după cum a anunțat Apple încă de săptămâna trecută. Din păcate pentru noi, România nu pare să facă parte din primul val de lansări, întrucât niciunul dintre revânzătorii autorizați Apple de la noi din țară nu au anunțat sau listat până acum noile căști în magazinele proprii. Dacă acest lucru nu se va întâmpla nici mai târziu și nici în următoarele 2-3 zile, atunci AirPods nu vor sosi la noi decât cel mai devreme în luna ianuarie, când stocurile vor fi suplimentate și eventual va fi acoperită cererea mare de pe piață.

eMAG și alți revânzători autorizați de Apple nu au în magazinele proprii oferta pentru AirPods.

AirPods sunt o pereche de căști wireless care se conectează foarte ușor la dispozitivele iPhone, iPad, Apple Watch și Mac grație inovativului chipset Apple W1. Ele au numeroși senzori cu ajutorul cărora pot detecta când sunt puse în urechi și când utilizatorul dorește să controleze redarea de conținut audio. Conform Apple, AirPods pot oferi până la 5 ore de redare muzicală și pot fi încărcate, fără fir, cu ajutorul etuiului, care le poate prelungi autonomia cu până la 24 de ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.