Apple a lansat macOS 10.12.2 beta 3 pentru dezvoltatori

0
443

La câteva minute distanță de iOS 10.2 beta 3, compania Apple a lansat luni seară și cea de-a treia actualizare beta pentru macOS 10.12.2. macOS 10.12.2 beta 3 este, așadar, disponibil pentru dezvoltatorii de aplicații și sosește la o săptămână distanță de cea de–a doua versiune beta și la două săptămâni de când Apple a început să testeze această actualizare.

Deocamdată nu se știe cu exactitate care sunt noutățile pe care macOS 10.12.2 beta 3 le aduce utilizatorilor de Mac, însă cel mai probabil nu vorbim despre prea multe schimbări, ci doar de corecturi de erori și îmbunătățiri în privința performanțelor.

Prima versiune beta de macOS 10.12.2 a introdus câteva caracteristici noi pe Mac, inclusiv cele peste 100 de caractere emoji noi și actualizate (cu un aspect mai realist) care sunt disponibile și în iOS 10.2 beta 1.

macOS 10.12.2 beta 3 build 16C48b poate fi descărcat și instalat de îndată de către dezvoltatorii de aplicații înscriși în Apple Developer Center, atât prin intermediul Mac App Store (dacă anterior au mai fost instalate versiuni beta de macOS), cât și prin intermediul portalului.

macOS 10.12.2 va fi lansat în variantă finală cel mai probabil în luna decembrie, odată cu iOS 10.2 și tvOS 10.1 (data lansării versiunilor finale ale acestor actualizări a fost dezvăluită de Apple în cadrul evenimentului media de pe 27 octombrie, atunci când a prezentat noua aplicație TV). Deocamdată nu se știe când va fi disponibil noul build de Sierra și pentru utilizatorii înscriși în Apple Software Beta.

Lansat pe 20 septembrie, macOS 10.12 Sierra reprezintă o nouă actualizare adusă sistemului de operare denumit până acum OS X, actualizare ce vine cu Siri, integrare îmbunătățită a caracteristicilor iCloud, opțiuni de optimizare a spațiului de stocare pe Mac, actualizări majore pentru aplicații preinstalate precum Mesaje și Poze, și alte câteva noutăți importante pentru posesorii de Mac. Versiunea imediat următoare, macOS Sierra 10.12.1, venea să introducă, compatibilitate pentru MacBook Pro 2016 și pentru caracteristica Mod Portret de pe iPhone 7 Plus, precum și câteva corecturi de erori și îmbunătățiri.

Notă: Dacă ai descărcat și instalat macOS 10.12.2 beta 3 pe Mac și ai descoperit schimbări, te rugăm să ne anunți și pe noi printr-un comentariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.