Cu 2 zile înainte de începerea celei mai așteptate conferințe ale sale din 2016, compania Apple a adăugat pe dispozitivele Apple TV un nou canal foarte important.

Intitulat „Evenimente speciale / Special Events”, canalul este din nou disponibil pe toate modelele de Apple TV începând cu generația a doua și le va permite utilizatorilor care folosesc micul dispozitiv să urmărească de pe TV, în direct – începând cu ora locală a României 20:00 – sau în reluare, conferința de pe 7 septembrie.

Canalul Evenimente speciale poate fi accesat de pe pagina principală a oricărui Apple TV eligibil – adică orice model din generația 2 și 3 care are măcar versiunea 6.2 a software-ului instalată sau orice model din generația a 4-a, indiferent de versiunea de tvOS. În cazul în care dispozitivul tău nu afișează canalul, asigură-te că este conectat la Internet prin cablu sau Wi-Fi.

Accesând acum canalul, nu vei vedea decât ora locală la care va începe conferința Apple și conferințe mai vechi pe care le vei putea urmări în reluare. Miercuri seară, însă, acest canal va fi actualizat cu un buton „Urmărește acum”, pe care va trebui să îl accesezi pentru a vedea în direct conferința. După evenimentul de pe 7 septembrie, canalul va mai rămâne câteva zile pe dispozitivele Apple TV și va permite vizionarea conferinței de prezentare a iPhone 7 și Apple Watch 2 în reluare.

Conferința Apple de pe 7 septembrie va mai putea fi urmărită live și din browserele Safari și Edge, folosind anumite modele de iPhone, iPad, iPod touch, Mac, respectiv PC. Dacă nu ai vreme să o urmărești în direct, pe iTutorial.ro vei avea în timp real toate informațiile de care ai nevoie.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.