Urmărește un scurt rezumat al conferinței Apple și videoclipurile de prezentare a iPhone 7, Apple Watch 2 și AirPods

0
614

Imediat după încheierea conferinței de prezentare a iPhone 7, iPhone 7 Plus, Apple Watch Series 2 și AirPods, compania Apple a publicat pe site-ul său web, în aplicația Evenimente Speciale și în iTunes înregistrarea întregului eveniment media pentru toți cei care nu au reușit să vadă transmisiunea live. Dar mai mult decât atât, pe canalul său de YouTube, gigantul american a încărcat clipurile video de prezentare a celor mai importante produse anunțate și un rezumat al conferinței.

Începând cu rezumatul evenimentului media, dacă nu ai avut și nu ai timp să urmărești cele două ore în care oficialii companiei americane discută despre noile produse, atunci Apple vine cu o versiune foarte scurtă a conferinței. Denumit sugestiv „Nu clipi”, acest rezumat poate da uitării videoclipurile de pe YouTube de tipul „Conferința Apple în 5 minute / 7 minute / n minute”. Și trebuie să îl vezi. Nu doar pentru că nu are decât 107 secunde, dar mai ales pentru că este amuzant, este foarte bine montat și cuprinde toate anunțurile importante pe care s-ar putea să le fi ratat.

Separat de rezumatul conferinței, Apple a publicat și clipurile video de prezentare a noilor produse. Începând cu iPhone 7 și iPhone 7 Plus, clipul de prezentare este interesant de urmărit, punctând principalele elemente noi ale noilor telefoane Apple.

Trecând mai departe, al doilea clip ne prezintă într-un minut destul de puținele caracteristici noi ale Apple Watch 2 punând, desigur, accentul pe înot.

În fine, ultimul clip este cel de introducere a căștilor AirPods. Aici ne vorbește șeful de design al Apple, Jony Ive, despre cât de avansate sunt aceste căști wireless și cât de mult le vom îndrăgi dacă le vom cumpăra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.