Apple a lansat Beats EP – o noua pereche de casti cu jack

0
731

În aceeași zi în care anunța lansarea iPhone 7, iPhone 7 Plus, AirPods și a noi căști wireless Beats by Dre, Apple declara moartea jackului de căști din cauza spațiului inutil ocupat în interiorul dispozitivelor iOS, a semnalului analogic inferior celui digital și a viziunii sale cu privire la viitorul căștilor. Dar tot pe 7 septembrie, în deplină liniște, compania Apple a introdus și Beats EP, o pereche de căști cu… jack!

Noile căști de tip „pe ureche” sunt promovate de Beats și Apple ca fiind soluția perfectă pentru cei care caută sunet „premium” într-o pereche de căști ușoare și foarte rezistente. Potrivit companiei Apple, Beats EP oferă sunetele de foarte bună calitate cu care căștile Beats ne-au obișnuit de-a lungul anilor și care ne vor face plăcere să ascultăm muzică. Ele sunt descrise ca fiind „construite pentru a te ține o viață”, fiind solide (datorită ranforsării cu oțel inoxidabil), ușoare și foarte confortabile. La fel ca și celelalte căști Beats de tip „pe urechi”, Beats EP sunt ajustabile pe verticală, astfel încât să se așeze foarte bine pe urechile tuturor utilizatorilor.

Cu adevărat interesant și cât se poate de bizar este că însăși Apple promovează aceste căști pentru faptul că nu au baterie și se conectează prin cablu cu mufă jack la dispozitivele de redare:

Căștile Beats EP sunt create pentru a fi cu tine oriunde. Conceptul lor lipsit de baterie oferă redare nelimitată, iar un cablu fix, fără dificultăți te va lăsa să te concentrezi pe muzică. Doar apucă-le și du-te.

Cablul fix al acestor căști include și RemoteTalk – o telecomandă cu microfon inclus ce va permite utilizatorilor de iPhone, iPad și nu numai să efectueze apeluri telefonice și/sau să asculte muzică.

Și cum iPhone 7 și iPhone 7 Plus nu au jack, aceste căști nu vor putea fi folosite cu ele fără adaptor. Din fericire, actualele modele de iPhone au în pachet un adaptor Lightning la jack, iar el va putea fi folosit de cei care au atât iPhone 7, cât și cele mai noi căști „pe urechi” de la Beats.

Beats EP sunt disponibile în patru culori distincte (albastru, alb, negru și roșu) și pot fi deja cumpărate de la magazinele Apple și ale partenerilor. Prețul lor este de 99,95 € în Germania, Franța și alte țări din zona euro. În România nu știm deocamdată când vor ajunge și la ce preț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.