Apple a introdus noi culori pentru curelele Apple Watch

0
1263

Odată cu introducerea noilor Apple Watch Series 1 și Apple Watch Series 2, compania Apple a actualizat săptămâna aceasta întregul catalog de curele existente pentru ceas. Astfel, curelele Sport, Nilon Țesut și Cataramă clasică sunt disponibile acum în noi culori, în timp ce colecțiile Cataramă modernă și Buclă din piele sunt disponibile în mai puține culori.

Curele sportcurele-sport

Disponibile până acum pe alb, albastru miezul nopții, galben, roz deschis, mentă, negru, turcoaz și roșu, curelele sport fabricate din fluoroelastomer sunt disponibile în următoarele culori noi: nisip roz, albastru ocean, cacao și piatră.

Toate culorile noi sunt disponibile atât pentru ceasul de 38mm, cât și pentru cel de 42mm, iar prețul lor a rămas neschimbat.

Nilon țesutcurele-nilon

Acum sunt cinci combinații de culori noi pentru colecția de curele din nilon țesut din care utilizatorii vor putea alege, după cum urmează: Roz deschis cu albastru miezul nopții, galben cu gri deschis, oranj stelar cu antracit, cafea prăjită cu caramel și marină cu albastru Tahoe.

Noile combinații de culoare li se alătură celor existente încă din primăvara acestui an: perlă, auriu cu roșu, albastru regal, albastru scuba și negru. Prețurile tuturor au rămas neschimbate la magazinele companiei Apple, iar, cu excepția albastrului regal, toate sunt disponibile atât pe 38mm, cât și pe 42mm.

Cataramă clasicăcurea-clasica-catarama

Trecând la curelele de piele, catarama clasică este disponibilă pe o nuanță de culoare nouă, anume: Albastru marin.

Această culoare se adaugă existentelor: șa maro, albastru miezul nopții, negru, roșu, alb și gălbenele. Ea este disponibilă atât pentru ceasurile de 38mm, cât și pentru cele de 42mm.

Cataramă modernă și Buclă de piele

În aceste două colecții, compania Apple a mai redus din numărul de culori în care sunt disponibile. Pentru catarama modernă există acum patru opțiuni de culori: albastru miezul nopții, negru, gălbenele și roșu. Pentru bucla din piele există doar două culori: fum gri și albastru miezul nopții.

Modificări nu s-au produs în cazul colecțiilor de curele Apple Milanese Loop și Link Bracelet. Acestea au rămas disponibile pe argintiu și negru stelar.

Noile versiuni ale curelelor de Apple Watch sunt disponibile la magazinele companiei Apple și vor ajunge, probabil, la partenerii companiei americane din România în zilele sau săptămânile care urmează.

Cei interesați de Apple Watch Series 2 și noul Apple Watch Series 1 trebuie să știe că ele sunt compatibile cu aceleași curele ca și primul Apple Watch, ceea ce înseamnă că nu va fi nevoie, dacă deja au mai multe curele cumpărate, să le schimbe cu altele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.