iPhone 8 va avea afisaj din muchie în muchie si buton principal „virtual”

0
1083

Încă două zile ne mai despart de primul val de lansări iPhone 7 și iPhone 7 Plus și chiar dacă modele noi nu mai sunt așteptate până anul viitor pe vremea asta deja începe să se vorbească mai mult și mai mult despre iPhone 8.

Orele trecute toate publicațiile care au primit de la Apple noile iPhone 7 și iPhone 7 Plus au publicat recenziile și am văzut deja că părerile sunt oarecum împărțite. Una dintre publicațiile care a avut ocazia de a testa noua generație de iPhone este The New York Times, care, în recenzia destul de pozitivă la adresa iPhone 7, s-a uitat puțin în viitor la modelele de iPhone lansate cu ocazia celei de-a zecea aniversare a smartphone-ului Apple.

În urma unor discuții cu doi angajați Apple ce au cerut să le fie păstrat anonimatul jurnaliștii americani au aflat că „iPhone-ul de anul viitor va avea doar ecran pe toată fața și un buton virtual integrat în el”.

Deși nu ne vorbesc despre lucruri complet noi, jurnaliștii de la The New York Times oferă o confirmare clară a unei informații mai vechi apărute în presă complet căreia iPhone-ul redesenat complet din 2017 va avea afișaj OLED din muchie în muchie ce va elimina complet inclusiv rama de deasupra și de dedesubt de ecran – unde se situează în prezent, camera FaceTime, difuzorul, receptorul și butonul principal cu Touch ID. De asemenea, ei confirmă integrarea butonului principal și a funcționalității Touch ID în afișajul viitoarei generații de iPhone, chiar dacă butonul a suferit o schimbare importantă odată cu iPhone 7 și iPhone 7 Plus.

Apple va continua foarte probabil să facă iPhone-uri fără jackuri de căști, iar modelul de anul viitor va avea un doar ecran pe toată fața și un buton virtual integrat în el, potrivit a doi oameni de la compania americană care au vorbit cu noi cu condiția păstrării anonimatului, deoarece detaliile despre produs sunt confidențiale. Apple a refuzat să comenteze despre iPhone-urile de anul viitor.

Având un afișaj din sticlă din muchie în muchie și, probabil, o carcasă tot din sticlă, modelele de iPhone din 2017 vor îndeplini dorința designerului șef de la compania Apple, Jony Ive. Într-un interviu mai vechi acesta a spus că visează ca iPhone să arate într-o zi ca o singură bucată de sticlă.

Multe dintre zvonurile existente până la ora actuală ne sugerează că măcar modelul „premium” de iPhone 8 va avea un afișaj OLED flexibil, acesta fiind un alt lucru pe care Ive a declarat că dorește să îl vadă pe iPhone. Un afișaj OLED flexibil i-ar permite companiei Apple să coboare ecranul iPhone peste muchii și să facă noul dispozitiv mai subțire (ca să nu mai punem la socoteală îmbunătățirea contrastului și a culorilor).

Dar până în ziua din 2017 când Apple va lansa noile iPhone-uri „ediție aniversară” mai este probabil încă un an, așa că nu știu cât de mulți dintre cei care au nevoie acum să facă upgrade telefonului vor mai sta să aștepte și să nu cumpere noile modele de iPhone 7 care, de altfel, pregătesc terenul pentru viitorul iPhone 8 prin noul buton principal, afișajul cu gamă largă de culoare și culoarea negru lucios care face aluminiul să pară ca și sticla.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.