Pokemon GO 1.7.0 pentru iPhone si iPad – actualizare este disponibila pe App Store

0
111

Prin multitudinea de actualizări publicate pe App Store în ultimele ore se numără una adusă popularului joc de realitate augumentată – Pokemon GO. În versiunea 1.7.0 a jocului, cei de la Niantic Labs au introdus câteva dintre caracteristicile promise ce ar trebui să îmbunătățească experiența de prindere a Pokemonilor.

Conform notițelor lansării, nouă în această actualizare este caracteristica Buddy, care le va permite utilizatorilor să selecteze Pokemonul favorit ca fiind „tovarășul” lor. Pokemonul tovarăș va câștiga câte o acadea după ce o anumită distanță este parcursă, făcând astfel mult mai simplu de a obține acadele pentru a face upgrade unui Pokemon rar.

De asemenea, Pokemon GO 1.7.0 include compatibilitate cu accesoriul Pokemon GO Plus – un dispozitiv de purtat pe mână care a fost creat pentru a ajuta la descoperirea mai rapidă a unui Pokemon, fără a fi nevoie de a deschide jocul pentru iPhone și care va fi pus în vânzare săptămâna viitoare. În plus, noua versiune a jocului corectează o eroare care făcea ca ouăle să iasă din găoace fără a afișa animația, corecyează erorile de rețea și modifică ușor unele texte.

În viitor fanii jocului trebuie să se aștepte la și mai multe actualizări atractive din partea celor de la Niantic. După cum au anunțat aceștia în cadrul evenimentului media Apple de săptămâna trecută, Pokemon GO va fi disponibil până la finele anului pe Apple Watch într-o versiune specială care îi va alerta pe utilizatori atunci când apare un Pokemon în apropriere și va permite accesarea Pokestop-urilor.

Actualizarea la versiunea 1.7.0 a Pokemon GO poate fi efectuată de pe iPhone și iPad cu iOS 8.0 sau ulterior instalat prin accesarea App Store>Actualizări.

- Reclamă -