iTunes U, GarageBand, Sală de clasă, Remote și Idei Muzicale au fost actualizate de Apple

0
257

Valul de actualizări publciate de Apple pe 13 septembrie nu s-a oprit nicidecum la iOS 10, watchOS 3, tvOS 10, iTunes 12.5.1 și aplicațiile suitei iWork. Multe alte aplicații pentru iPhone, iPad și iPod touch pe care compania americană le oferă pe App Store au primit actualizări în aceeași zi, toate fiind acum compatibile cu iOS 10 și aducând unele noutăți utilizatorilor.

Începând cu actualizările adresate mediului educațional, iTunes U și Sală de clasă sunt ambele disponibile în versiuni noi. iTunes U 3.4 include compatibilitate cu noua Swift Playgrounds, permițând partajarea de fișiere din această aplicație către elevi și profesor(i). De asemenea, noua versiune de iTunes U introduce posibilitatea de a deschide direct cele mai recente proiecte la care ai lucrat sau pe care le-ai citit prin efectuarea unui gest 3D Touch pe pictograma aplicației. În ceea ce privește Sală de clasă, versiunea 1.1.1 a acestei aplicații pentru iPad îmbunătățește compatibilitatea cu dispozitivele Apple TV protejate cu parolă, permite editarea unui grup din Vizualizare divizată sau Glisați peste și oferă opțiunea de filtrare a aplicațiilor după nume în caseta Deschideți aplicația.

Trecând mai departe, recenta aplicație Apple TV Remote a primit și ea prima actualizare, însă nu vorbim despre nimic spectaculos, ci doar despre îmbunătățiri în privința stabilității și a performanțelor de ansamblu.

În fine, aplicațiile de muzică ale companiei americane – GarageBand și Idei Muzicale – au primit și ele actualizări. Atât GarageBand 2.1.2, cât și Idei Muzicale 1.0.2 includ îmbunătățiri de stabilitate și corecturi de erori. În plus, Idei Muzicale mai aduce compatibilitate cu dispozitivele audio Bluetooth și include opțiunea de partajare a ideilor muzicale prin Mesaje sau orice altă aplicație de mesaje de la terți.

Actualizările la cele mai recente versiuni ale aplicațiilor mai sus menționate pot fi efectuate gratuit de pe App Store>Actualizări folosind iPhone, iPad sau iPod touch.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.