Apple Watch Series 1 și Series 2 vin cu un cablu de alimentare mai scurt

0
880

Fiindcă primul model de Apple Watch venea cu un cablu de alimentare de 2 metri, iar multă lume s-a plâns de faptul că el este prea lung, compania Apple a decis să facă o schimbare odată cu introducerea noilor modele.

Conform listei cu specificațiile noilor Apple Watch Series 2 și Apple Watch Series 1, ambele modele vin acum cu un cablu de alimentare la fel de lung ca și cel al iPhone sau iPad – 1 metru.

Această schimbare nu denotă însă vreo modificare și în sistemul de alimentare al Apple Watch Series 1 sau Series 2, care rămâne magnetic. Prin urmare, conectorul cablului de alimentare este în continuare unul magnetic cu înveliș de plastic, pentru modelele Sport, sau metalic, pentru cele din oțel inoxidabil și ceramice.

Cei care vor dori să își încarce noul Apple Watch cu cablul primului model, vor putea face acest lucru, iar cei care își vor dori un cablu mai lung, de 2m, vor putea să îl cumpere de la magazinele Apple pentru suma de 45€. În cazul în care există utilizatori ai primului model de Apple Watch nemulțumiți de cablul de 2m, aceștia trebuie să știe că cel de 1m este, de asemenea, disponibil la prețul de 35€.

O altă modificare făcută de către Apple îi va afecta pe cei care optează pentru Apple Watch Series 1. Conform Apple, numai Series 2 vor fi de acum comercializate cu un adaptor de alimentare USB de 5W, în timp ce Series 1 nu vor avea în cutie un astfel de ambalaj. Utilizatorii care îl doresc, vor putea să îl achiziționeze pentru 25€ sau să apeleze la adaptorul de alimentare al oricărui dispozitiv iPhone.

Apple Watch Series 2 și Apple Watch Series 1 sunt ambele disponibile deja la precomandă în mai multe țări, printre care se numără, neoficial, și România. Mai multe detalii cu privire la prețurile și magazinul de unde veți putea cumpăra noile modele de Apple Watch de la noi din țară sunt disponibile aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.