Apple a anunțat că va lansa noi căști odată cu iPhone 7

0
790

Apple intenționează să prezinte noi produse Beats by Dre în cadrul evenimentului media ce va fi organizat miercurea viitoare, titrează blogul iGeneration. Informația vine dintr-un e-mail ce le-a fost trimis accidental francezilor de echipa de relații cu publicul a Beats. Conținutul acelui e-mail a putut fi văzut într-o captură de ecran până când compania Apple a cerut ca ea să fie ștearsă.

În e-mailul respectiv era anunțat evenimentul Apple de săptămâna viitoare și faptul că vor fi lansate noi modele de căști. Conform bloggerilor francezi, în respectivul mesaj se arăta, negru pe alb, că „va fi prezentată o selecție de noi produse Beats by Dre”.

Un astfel de anunț timpuriu este cât se poate de neobișnuit pentru o companie aflată în proprietatea Apple. Ori asta ne face să credem fie că mesajul respectiv era unul trimis eronat, fie că nu a venit de la Beats, iar francezii dezinformează.

Chiar dacă se află de mai bine de doi ani în proprietatea Apple, Beats nu a lansat până acum produse cu totul noi, ci doar le-a actualizat pe cele existente. Până la această oră, nu există informații cum că Beats ar lucra la noi produse, însă asta nu exclude deloc posibilitatea lansării unor căști noi wireless sau/și cu conector Lightning, mai ales că Apple va introduce săptămâna viitoare iPhone 7 și iPhone 7 Plus, două telefoane ce nu au jackul tradițional de 3,5 mm.

Totuși, este important de menționat că celor de la Apple le-au fost certificate recent o serie de produse noi în Uniunea Eurasiatică (via iPhones.ru), iar printre acestea se numărau și trei modele noi de căști Beats. Certificarea a fost acordată, de asemenea, și pentru o pereche de căști auriculare wireless „AirPods”, care ar putea fi incluse direct în ambalajele iPhone 7 și iPhone 7 Plus, deși este mai mult probabil ca aceleași căști EarPods, dar cu conector Lightning să le fie oferite de către Apple utilizatorilor.

Așadar, se poate ca în cadrul conferinței de pe 7 septembrie să nu vedem doar produse Apple noi, ci și câteva noi perechi de căști Beats, iar acest lucru ar mulțumi cu siguranță fanii celor două companii, care așteaptă încă din 2014 să fie lansate așa-zisele căști „Beats by Apple”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.