Facebook introduce caracteristica de live streaming „ Instant Video ”

0
432

Facebook lansează zilele acestea o nouă actualizare pentru aplicația Messenger cu scopul de a introduce un nou buton de video live în fereastra fiecărei conversații. La accesarea butonului, o fereastră apare brusc, iar utilizatorii de Facebook încep streamingul live fără sunet. Astfel, toți cei care folosesc Facebook Messenger vor putea să le scrie prietenilor și, în același timp, să le prezinte, de exemplu, locul în care se află sau alte imagini interesante, care nu pot fi descrise (atât de ușor) prin cuvinte.

Facebook numește noua caracteristică a Messenger „ Instant Video ” și spune că reprezintă „o reflexie a ubicuității videoului”, care este așteptat de utilizatori să fie inclus în majoritatea aplicațiilor de mesaje din zilele noastre. Conform companiei americane, Instant Video nu își propune să aducă apelarea video în Messenger ca și o modalitate de conversare de sine stătătoare, ci vrea ca ea să însoțească trimiterea mesajelor tradiționale, aducându-le la viață atunci când trebuie, printr-o modalitate cât se poate de autentică.

Pentru a începe o conversație Instant Video, va trebui să accesezi pictograma video din partea dreaptă sus a fiecărei conversații Messenger. Aceasta va deschide un flux video live, ce îi va permite persoanei de la celălalt capăt al liniei să poată vedea imaginile filmate de tine cu camera frontală sau principală a iPhone-ului tău. De partea cealaltă a conversației, prietenul tău va putea să urmărească în continuare fluxul video și să asculte înregistrarea audio, precum și să pornească filmarea cu camera telefonului, astfel încât și tu să îl vezi.

În fine, Facebook descrie noua caracteristică, ca fiind un bun exemplu al încercării sale de a „rezolva probleme reale pentru oameni reali”. În ultimele săptămâni, compania americană s-a mai ocupat de introducerea de caracteristici video în aplicațiile sale, testând o funcționalitate de auto-redare a clipurilor cu sunet în aplicația iOS și începând să implementeze filtrele MSQRD.

Pentru a te asigura că vei beneficia de noua caracteristică din Facebook Messenger, va trebui să actualizezi aplicația pentru iPhone și iPad la cea mai recentă versiune de pe App Store>Actualizări.

  • Facebook Messenger pentru iPhone, iPad și Apple Watch – Gratis – Descarcă acum

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.