Apple a lansat noi tocuri pentru iPhone 7 și iPhone 7 Plus și un dock negru

0
2093

Apple a decis în ultimii ani să lanseze și propriile tocuri pentru noile modele de iPhone, ele fiind adresate utilizatorilor care își doresc accesorii de calitate, care să le protejeze dispozitivele și care să aibă sigla companiei americane. iPhone 7 și iPhone 7 Plus nu fac excepție de la regulă.

Imediat după prezentarea iPhone 7 și iPhone 7 Plus, compania Apple a listat pe site-ul său web noile tocuri cu decupaje suficient de mari pentru camerele iSight ale noilor modele de iPhone. Disponibile în versiuni de silicon și piele, noile tocuri arată foarte similar cu cele concepute de către Apple pentru modelele anterioare de iPhone, singurele diferențe fiind la nivelul decupajului pentru cameră, siglei Apple (care, pe modelele din silicon, este mai vizibilă), butoanelor și culorilor.

Începând cu tocurile din silicon, acestea sunt disponibile atât pentru iPhone 7 de 4,7 inchi, cât și pentru modelul mai mare, iPhone 7 Plus. Ele acoperă spatele dispozitivelor fără a le crește foarte mult dimensiunile, protejând în același timp carcasa cu o microfibră, precum și butoanele de adormire/trezire și volum. La fel ca și în trecut, aceste tocuri nu acoperă zona inferioară a dispozitivelor, unde se află conectorul Lightning și difuzorul.toc-silicon-iphone-7

La magazinele companiei Apple, noile tocuri costă 39 €, în versiunea pentru iPhone 7 și 45 € în versiunea pentru iPhone 7 Plus. Ele sunt disponibile în următoarele nouă culori: nisip roz, albastru de mare, albastru oceanic, piatră, cacao, alb, negru, albastru miezul nopții și (PRODUCT)Red (un roșu intens).toc-piele-iphone-7-plus

Trecând la tocurile din piele, și ele sunt disponibile pentru ambele versiuni de iPhone, le acoperă carcasa spate și o protejează cu microfibră, dar lasă expusă zona inferioară. Diferența între acestea și cele de silicon este că sunt fabricate din piele europeană și că acoperă butoanele de volum și adormire/trezire cu elemente prelucrate din aluminiu, fiind astfel mult mai rezistente în timp.

La magazinele Apple din Europa aceste tocuri din piele costă 55 €, în varianta pentru iPhone 7, sau 59 €, în varianta pe iPhone 7 Plus. Ele sunt disponibile în următoarele șapte culori: mare albastră, gri furtună, bronz, șa maro, albastru miezul nopții, negru și (PRODUCT)Red (un roșu intens).

carcasa-cu-alimentare-iphone-7

În plus, compania Apple a actualizat tocul cu baterie pentru modelul de 4,7 inchi de iPhone. Deși are acum un decupaj suficient de mare pentru camera noului iPhone 7, el arată la fel de urât, dublează durata de viață a bateriei, este disponibil doar negru sau alb și costă tot 119 €. Utilizatorii de iPhone 7 Plus nu vor avea la dispoziție nici acum un toc cu baterie Apple.dock-iphone-7

Un alt accesoriu actualizat de către Apple este dockul. Rămânând cu același design și la același preț de 59 €, dockul Lightning pentru iPhone este acum disponibil și pe negru pentru a se potrivi cu carcasele negru mat și negru lucios ale iPhone 7 și iPhone 7 Plus. Celelalte culori – argintiu, auriu, gri stelar și roz auriu – au rămas neschimbate.

Mai nou, acest dock este promovat de către Apple și pentru jackul de căști pe care îl are. Întrebat de un client cum va putea să asculte la iPhone 7 muzică prin căști în timp ce își încarcă dispozitivul, Philip Schiller a răspuns că folosind acest dock Apple, care va continua să aibă și intrare audio analogică, pe lângă conectorul Lightning. De asemenea, el i-a mai recomandat să cumpere noile căști AirPods, care sunt wireless și nu vor genera probleme la încărcare.

Alături de aceste accesorii, Apple a mai lansat și căștile EarPods cu conector lightning, adaptorul jack la Lightning și căștile AirPods pentru iPhone 7 și iPhone 7 Plus.

Utilizatorii cărora li se par prea scumpe tocurile Apple, vor avea încă de la lansare numeroase accesorii pentru iPhone 7 și iPhone 7 Plus din care să aleagă, așa că cei ce vor să își protejeze noile „bijuterii”, au de unde alege.smart-cover-case-ipad-pro

Separat de noile dispozitive iPhone, compania Apple a mai introdus noile culori ale tocurilor din silicon pentru iPhone 7 și iPhone 7 Plus pe Smart Cover-urile și Smart Case-urile pentru iPad Pro de 9,7 inchi și iPad mini 4. Acestea sunt disponibile, deci pe 16 culori, în momentul de față, oferindu-le utilizatorilor mai multe opțiuni din care să aleagă și pot fi cumpărate deja de la magazinele companiei Apple din numeroase țări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.