Apple Watch din aur devine istorie. Iată din ce material este carcasa noului Apple Watch Edition

0
681

Prima generație de Apple Watch venea în trei modele – Sport, Apple Watch și Edition -, diferite nu doar în privința prețului, ci și a materialelor din care erau fabricate carcasele lor – aluminiu, oțel inoxidabil și aur de 18 carate. Lansarea Apple Watch Series 2 a făcut-o pe Apple nu doar să introducă un model nou – Apple Watch Nike+ – ci și să le păstreze pe celelalte trei aproape neschimbate.

Și spun aproape pentru că unul dintre ele a suferit schimbări majore. Este vorba despre Apple Watch Edition, care începând de acum nu doar că va fi mult mai ieftin, dar va fi fabricat dintr-un material mult mai puțin nobil. Noul Apple Watch Series 2 Edition are o carcasă albă lucioasă din ceramică ce înlocuiește carcasele din aur galben și aur roz ale modelelor precedente.

Comercializate până acum la prețuri cuprinse între 11.000 € și 18.000 €, Apple Watch Edition din aur de 18 carate nu doar că nu mai sunt disponibile pe noua generație, dar nu mai sunt disponibile nici pe generația precedentă, fiind scoase din vânzare tacit de către compania Apple.

Apple Watch Edition este deci disponibil acum doar într-un singur model – ceramică albă cu curea „nor alb” Sport – atât pe dimensiunea de 38mm, cât și pe cea de 42mm. Iar prețul său este infinit mai mic decât al modelelor precedente. Mai precis, la magazinele Apple din Europa, noul Apple Watch Edition costă 1.449 € – în varianta de 38mm – sau 1.499 € – în varianta de 42mm. În România, la singurul magazin unde este listat la precomandă, acesta costă între 6.599 lei și 6.799 lei.

Conform companiei Apple, noul Apple Watch Edition are avantajul de a fi foarte rezistent în comparație cu toate celelalte modele, garție durității mari a ceramicii combinată cu panoul de safir de pe ecran.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.