Apple va vinde și separat un adaptor Lightning la jack de 3,5mm și căști EarPods cu Lightning – iată prețurile

0
644

Compania Apple a anunțat miercuri seară iPhone 7 și iPhone 7 Plus, două noi modele de iPhone care nu vin cu jack pentru căști. Din această cauză, ambele sunt comercializate cu o pereche de căști EarPods obișnuite, dar cu conector Lightning și cu un adaptor Lightning la jack de 3,5mm.

Ca de obicei, aceste două accesorii nu sunt comercializate doar cu noile dispozitive iPhone, ci și separat, în magazinele companiei Apple și ale partenerilor. Așa că oricine își pierde, deteriorează sau are nevoie de un alt adaptor de jack sau de o altă pereche de căști EarPods Lightning, va putea să le cumpere și separat.

Adaptorul jack la Lightning costă 9 €, este listat în Apple Online Store, însă momentan nu poate fi cumpărat de niciunde (probabil va fi disponibil de îndată ce iPhone 7 și iPhone 7 Plus vor fi puse în vânzare.

Același lucru poate fi spus și despre noile căști EarPods cu conector Lightning, care, deși sunt listate de Apple Online Store, nu pot fi achiziționate. Prețul lor este însă afișat, așa că noi știm că ele vor costa la fel de mult precum căștile EarPods standard – 35€.

Alături de aceste accesorii audio, compania Apple a mai introdus astăzi și AirPods, o pereche de căști fără fir care vor fi comercializate numai separat la un preț de 159 $.

iPhone 7, iPhone 7 Plus și noile accesorii audio, vor fi puse în vânzare de către Apple vineri, pe 16 septembrie. Până atunci, ele vor putea fi precomandate începând cu vinerea aceasta.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.