iTunes 12.4.3 pentru macOS și Windows a fost lansat. Iată noutățile

0
541

La câteva minute după ce a lansat iOS 10 beta 4 și macOS 10.12 beta 4, compania Apple a lansat de luni seară încă o actualizare pentru unul dintre programele care vin preinstalate în macOS – iTunes. iTunes 12.4.3 este acum disponibil atât pentru utilizatorii de Mac, cât și pentru utilizatorii de PC cu Windows.

Potrivit companiei Apple, cea mai recentă versiune de iTunes vine să rezolve acea problemă din cauza căreia modificările aduse listelor de redare de pe alte dispozitive nu apăreau și în acest program. Prin urmare, după realizarea actualizării sincronizarea ar trebui să funcționeze așa cum ne-am aștepta, iar schimbările aduse listelor de redare să apară pe toate dispozitivele.

Actualizarea la iTunes 12.4.3 le este recomandată tuturor utilizatorilor și poate fi efectuată atât de posesorii de Mac-uri cu macOS (din App Store>Actualizări), cât și de utilizatorii de Windows (din Ajutor>Caută actualizări). Această versiune de iTunes poate fi, de asemenea, descărcată și de pe site-ul Apple (macOS / Windows).

iTunes 12.4.3 sosește la două săptămâni distanță de iTunes 12.4.2, o actualizare ce venea să corecteze o eroare care cauza probleme de redare în cazul melodiilor Apple Music mai scurte de 60 de secunde.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.