La câteva ore după ce a lansat iOS 9.3.3 și OS X 10.11.6, compania Apple a lansat de luni seară încă o actualizare pentru unul dintre programele care vin preinstalate în OS X – iTunes. iTunes 12.4.2 este acum disponibil atât pentru utilizatorii de Mac, cât și pentru utilizatorii de PC cu Windows.

Potrivit companiei Apple, cea mai recentă versiune de iTunes vine să rezolve o singură problemă, deranjantă, apărută odată cu iTunes 12.4, și despre care vă vorbeam în cadrul acestui articol. Este vorba despre eroarea care afecta redarea melodiilor Apple Music scurte (de sub un minut) din lista Urmează.

Actualizarea la iTunes 12.4.2 le este recomandată tuturor utilizatorilor și poate fi efectuată atât de posesorii de Mac-uri cu OS X (din App Store>Actualizări), cât și de utilizatorii de Windows (din Ajutor>Caută actualizări). Această versiune de iTunes poate fi, de asemenea, descărcată și de pe site-ul Apple (OS X / Windows).

iTunes 12.4.2 sosește la aproximativ două luni după lansarea iTunes 12.4 – o actualizare care introducea o interfață actualizată pentru a fi mai simplă, ce reintroducea bara laterală pentru o navigare mai facilă, un nou selector media și nu numai.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.