Apple a lansat OS X 10.11.6 El Capitan

1
477

Compania Apple a lansat luni seară versiunea finală de OS X 10.11.6, făcând astfel disponibilă pentru toată lumea cea de-a șasea actualizare adusă El Capitan. OS X 10.11.6 se află în perioada de testare din mai și a trecut prin cinci versiuni beta, ce au fost testate de Apple împreună cu dezvoltatorii și utilizatorii membri Apple Developer Center.

OS X 10.11.6 El Capitan – iată tot ce aduce nou pe Mac

Potrivit companiei Apple, această actualizare îmbunătățește stabilitatea, compatibilitatea și securitatea Mac-urilor, fiindu-le recomandată tuturor posesorilor de computere cu El Capitan în egală măsură.

Actualizările de securitate sunt câteva la număr, sunt detaliate aici, și acoperă o serie de breșe, făcând Mac-urile mai sigure și protejându-le mai bine în fața diferitor tipuri de atacuri – ele sunt și principalul motiv pentru care ar trebui să faci cât mai repede actualizarea la OS X 10.11.6.

Aparent, nu trebuie să te aștepți la cine știe ce modificări importante ori la caracteristici noi din partea OS X 10.11.6. Cu atât mai puțin cu cât nici dezvoltatorii și nici utilizatorii nu au descoperit, în niciuna dintre cele patru versiuni beta de OS X 10.11.6, schimbări importante. Or, vorbim într-adevăr de o actualizare menită doar să îmbunătățească performanțele și să înlăture erorile descoperite în OS X 10.11.5.

Așadar, în pofida lipsei de caracteristici noi și importante, noua versiune de OS X le este recomandată tuturor utilizatorilor care dețin un Mac compatibil cu El Capitan și mai ales celora care au instalat deja OS X 10.11.x pe computerul lor. Ea poate fi descărcată și instalată de pe App Store, accesând meniul Actualizări, iar dacă nu te descurci, atunci poți urma linkul de mai jos:

 Cum să efectuezi actualizarea la cea mai recentă versiune de OS X El Capitan

OS X 10.11.6 succede OS X 10.11.5, o actualizare lansată în mai ce venea, de asemenea, numai cu mici corecturi de erori și îmbunătățiri în privința performanțelor. Și cum Apple a prezentat deja macOS 10.12 și testează cu dezvoltatorii versiunea beta, este puțin probabil ca El Capitan să mai primească actualizări până la lansarea din toamnă a Sierra

Alături de OS X 10.11.6 El Capitan, Apple a mai lansat astăzi și iOS 9.3.3 pentru posesorii de iPhone, iPad și iPod touch. În plus, compania americană a lansat versiunile finale de tvOS 9.2.2 și watchOS 2.2.2.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.