Luni seară, compania Apple a lansat versiunea finală de iOS 9.3.3 pentru toți utilizatorii care dețin un iPhone, iPad sau iPod touch compatibil cu iOS 8/9. Noua versiune de iOS vine după un proces de testare cu dezvoltatorii și utilizatorii membri ai Apple Software Beta care s-a întins pe durata a două luni. În total, Apple a lansat până acum cinci versiuni beta ale acestei actualizări de iOS, deci vorbim probabil despre cea mai stabilă versiune de iOS 9 de până acum.

iOS 9.3.3 este disponibilă pentru toți utilizatorii de iPhone (4s sau un model mai recent), iPad 2 (sau un model mai recent), iPad mini (sau un model mai recent), iPad Air (sau un model mai recent), iPad Pro și iPod touch (generația a 5-a sau orice model mai recent). Această actualizare este în egală măsură recomandată tuturor celor care au instalat, pe un dispozitiv eligibil, iOS 9 sau o versiune ulterioară, precum și utilizatorilor care mai folosesc iOS 8.x pe iPhone, iPad ori iPod touch.

iOS 9.3.3 – iată ce aduce nou pe iPhone și iPad

Potrivit companiei Apple, iOS 9.3.3 este o versiune a sistemului de operare care vine să corecteze unele probleme și să îmbunătățească securitatea dispozitivelor iPhone, iPad și iPod touch.

Pe parcursul perioadei lungi de testare a noii versiuni de iOS, dezvoltatorii de aplicații nu au descoperit caracteristici noi sau schimbări importante. Cu toate acestea, s-au putut observa  pe alocuri mici îmbunătățiri și, per total, o stabilitate mai bună pe toate dispozitivele pe care a fost efectuată această actualizare.

Prin urmare, este recomandat să efectuezi actualizarea la iOS 9.3.3, apelând la sistemul de actualizare software al iOS sau la aplicația iTunes de pe un Mac sau PC. Indiferent de metoda aleasă, pașii necesari pentru actualizarea dispozitivului sunt menționați în cadrul articolului la care face trimitere linkul de mai jos:

Notă: Dacă ai nevoie de fișierul .ipsw al acestei actualizări pentru a-l restaura pe dispozitivul tău, îl poți descărca de mai jos.

Alături de iOS 9.3.3, compania Apple a mai lansat în această seară și versiunile finale de OS X 10.11.6, watchOS 2.2.2 și tvOS 9.2.2. De asemenea, tot în această seară, Apple a lansat și versiunile beta 3 de watchOS 3, iOS 10, macOS 10.12 și tvOS 10.

Ținând cont de faptul că iOS 10 a fost prezentat, iar în prezent este testat de Apple împreună cu dezvoltatorii de aplicații, este foarte posibil ca iOS 9.3.3 să fie ultima actualizare adusă de gigantul american iOS 9.

Descarcă iOS 9.3.3 ipsw pentru iPhone, iPad și iPod touch

iPhone

iPad

iPad Pro

iPad Air

iPad

iPad mini

iPod touch

Notă: Modelele GSM sunt cele mai răspândite și cele care funcționează și pe rețelele de telefonie mobilă din România. Modele CDMA sunt comercializate numai în câteva state, precum SUA, Canada și China.

2 COMENTARII

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.