Frank Ocean a lansat albumul vizual „Endless” exclusiv pe Apple Music

0
298

După ce la începutul lunii curente apăruse pe internet o informație conform căreia cântărețul R&B, Frank Ocean, își va lansa noul și mult-așteptatul său album, Boys Don’t Cry, în exclusivitate pe Apple Music, astăzi el și-a surprins fanii publicând un alt album. Este vorba despre „Endless”, un album vizual ce este distribuit deocamdată în exclusivitate în serviciul de streaming muzical al companiei Apple.

Un reprezentant Apple le-a spus celor de la Pitchfork că albumul vizual cu durata de 45 de minute include și câteva dintre cele mai noi melodii ale artistului. Acesta a mai adăugat că fanii cântărețului trebuie să „arunce un ochi weekendul acesta [în Apple Music] pentru mai mușlte melodii de la Frank”. Momentan nu se știe dacă el s-a referit în mod direct la albumul „Boys Don’t Cry” sau doar la lansarea graduală a unor melodii / clipuri video din acesta.

„Endless” și „Boys Don’t Cry” sunt încă două exclusivități extrem de importante pe care Apple le-a câștigat în decursul ultimului an. Alte albume ale căror exclusivitate a obținut-o Apple sunt „Views” a lui Drake, „Rise” a lui Katy Perry și „1989 World Tour Live” a lui Taylor Swift.

Puteți asculta în Apple Music noul album muzical „Endless” a lui Frank Ocean urmând acest link direct (necesită abonament Apple Music).

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.